Opleidingen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is youtube.jpeg

Na de analisten-opleiding heb ik eerst 15 jaar op de pathologie gewerkt; 5 jaar op de cytologie en vervolgens 10 jaar op de enzym-histochemie, dit alles om kanker op te sporen. Maar ik begon over kanker na te denken….. Waarom heeft de een wel kanker en de andere niet. Na een zoektocht om een antwoord hierop te krijgen kwam ik bij de Academie voor natuurgeneeskunde terecht en heb deze opleiding gevolgd en na 7 jaar met succes afgerond. In 1995 ben ik begonnen met een eigen praktijk in Beringe. Ik stel de diagnose met Iris-diagnostiek, Levende-bloed-analyse en bioresonantie en de therapie bestaat uit phytotherapie, orthomoleculaire geneeskunde en bioresonantie In deze website kunt u lezen wat dit allemaal inhoud!. Welke ziekten ik zoal behandel? O.a. reuma, eczeem, suikerziekten, voedselallergie, schimmel infecties, sowieso alle infectie ziekten, asthma, M.E., fibromyalgie en ik zorg dat er naast chemokuren bij kanker, orthomoleculaire middelen ingezet worden, om zo de schade die aan gezonde cellen worden aangebracht te ondersteunen. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Vanwege jarenlang “ intensief” te hebben gewerkt heb ik tijdens een sabbatical, samen met mijn man in Afrika ontwikkeling ’s werk gedaan. 

 1. Analisten-opleiding
 2. Voetreflex massage, sportmassage, drukpunt massage (acupressuur)
 3. Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum 1987-1995
 4. Levende-Bloed-Analyse 2002 Den Haag 1 jaar
 5. Kinesiologie 2000-2002  jaar Driebergen
 6. Orthomoleculaire geneeskunde 2000-2004 4 jaar Laarne
 7. Bioresonantie Budapest 2005-2008
 8. Mindfulness
 9. NLP
 10. Voeding in de Sport
 11. kPNI klinische-psycho-neuro-immunologie
 12. Medische basisvakken op HBO niveau
 13. Psychologie; Past reality integration
 14. Germaanse geneeskunde
 15. Quantum mechanica

Contact: info@natuurpraktijkaurora.nl

facebook

2 thoughts on “Opleidingen

 1. Bovenstaande geeft voor mij de juiste indruk. Ik had een natuurarts mw m.vd ven de jong koog ad zaan. Helaas is zij gestopt ivm leeftijd.
  zij heeft mij door bloedonderzoek vd kanker agressieve vorm afgeholpen ik ben nu 16 jr verder.
  u woont voor mij te ver toch zal ik u naam onthouden.

  Ik was op facebook en zocht naar een alie en zo kwam ik bij u terecht.
  Mvg jeanette blank

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s