mammografie

Mammografie

Mammografie is pijnlijk en niet altijd foutloos

Een van de meest belastende onderzoeken is de behandeling van borstkanker. 
Eens in de twee jaar krijgen vrouwen een oproep, om via mammografie hun borsten te laten onderzoeken op kanker. 
Dit onderzoek heeft nooit bewezen, dat het significant het aantal borstkanker patiënten heeft doen verminderen. 
Er is in de hele wereld wel degelijk een afname te zien, maar dat gebeurt ook in de landen, waar geen mammografie wordt gedaan.

Het is een zeer pijnlijk onderzoek en de uitkomst zit er in 10% van de onderzochte uitslagen naast, want dat blijkt geen kanker te zijn, maar dicht borstweefsel. 

Bedenk maar eens in hoeveel gevallen dit een enorme paniek veroorzaakt bij die vrouwen en bovendien wordt er dan vaak een amputatie verricht voor de zekerheid. 
Er zijn betere alternatieven, die minder fouten laat zien en die niet schadelijk is, want straling komt er niet aan te pas.

Bij kankerbehandelingen zelf ontstaat veel schade aan het lichaam, door de chemokuren en bestraling, die beiden als zeer zwaar voor het lichaam worden ervaren. Chemo heeft over het algemeen niet beantwoord aan de verwachting, die het wekt.

 

In een artikel in de voorlichtingswebsite www.salvestrolen.info staan bij onderzoeken een groot aantal gevallen van kanker, die behandeld zijn met voedingsbenadering met salvestrol. 

Een van die onderzoekstudies is de behandeling van leverkanker.
Hierbij de link naar deze studie.
Een 73 jarige man had 3 tumoren in zijn lever en werd behandeld via voedingsbenadering met salvestrol en met vitamine C. Hij onderging later nog een infuus met niacine en werd na 11 maanden volledig kankervrij verklaard.

Voedingsbenadering van kanker is niet nieuw.
De voedingsbenadering van kanker is niet eens een nieuwe behandeling van kanker, want Moerman, die reeds in 1939 aangaf, dat kanker was te genezen door de juiste voeding te gebruiken. Lees maar eens op de website van de Moerman vereniging.

Wat hij niet wist, was, hoe dat tot stand kwam. 
We weten nu, dat in die voeding salvestrol meer aanwezig was, als het nu het geval is. Want in die tijd werd er nog niet massaal gespoten met gewasbeschermingsmiddelen, die de oorzaak zijn, dat salvestrol nu niet meer, of weinig wordt aangemaakt door de planten.

De vereniging kan op zijn website niet vertellen over salvestrolen, want ze werken samen met de reguliere geneesheren. 
Ik weet, dat onze leverancier een lezing heeft gehouden bij het bestuur en ik heb dit zelf ook al eens geprobeerd, maar zodra ergens in een vereniging van borstkanker, of prostaatkanker of anderen, een arts zit, kan je de mogelijkheid van een lezing vergeten. 

De artsen houden het tegen, terwijl er een vrije meningsuiting zou moeten zijn en iedereen op de hoogte zou moeten zijn van complementaire genezingsmogelijkheden.

Geef deze informatie door aan iedereen, die het kan gebruiken. 
Laat ze het eetadvies bij kanker gratis downloaden en ze krijgen ook al deze informatiemails.

2 thoughts on “mammografie

  1. Ik ben nu 55 jaar en heb nog nooit een Mammografie laten doen! Het pletten van zo’n teer borstweefsel kan niet goed zijn! Jaren later las ik steeds vaker artikelen dat je er zelfs borstkanker van kan krijgen! Dus NEE, voor mij geen Mammografie!

Geef een reactie