E.h.b.o. bij pseudokroep

Hier is EEN eenvoudige behandeling die ik al jaren toepas in mijn praktijk met veel succes en geen toevlucht naar het ziekenhuis nodig is:

  1. Als ouders moet je  kalm en ontspannen blijven, het geluid van een pseudokroep hoest is verontrustend genoeg voor uw kind.
  1. Het is belangrijk om  frisse lucht in de kamer van het kind te krijgen door het raam-op een kier te zetten. Ook al is het koud weer? Frisse lucht is nodig! Tegelijkertijd hou je  het kind warm, zelfs een beetje aan de bezwete kant en geef je hem of  haar regelmatig slokjes warme thee (zoals kamille thee) en soep bouillon.
  1. Als geneesmiddelen geef je elke dag  een halve theelepel levertraan
    724861

    17 €

    per dag, het gehalte aan vitamine A daarbij is aangetoond dat het helpt bij alle virale infecties. Geef als het kind wakker is de homeopathische combinatie spongia /en bryonia , 3 druppels per uur. Geef ook  vitamine C: 250 mg om de twee uur. Blijf deze middelen geven tot de ziekte is vedwenen.

  1. Tijdens  slechte periodes, met name tijdens  de eerste avond, naar de badkamer gaan met uw  kind, sluit de deur van de badkamer en laat de heetste douche lopen totdat de kamer vol stoom is. Laat het kind ademen in die stoom, vijf tot tien minuten. Het alternatief is om gewoon  met het kind (gekleed natuurlijk) even naar buiten te gaan, in de koude nacht lucht.  Als het weer buiten warm is, opent u de vriezer en laat  u het kind de koude lucht inademen.

Met deze eenvoudige handelingen, de gebruikelijke observatie van uw kind, met rust en goede voeding, moeten de drie dagen van kroep, gemakkelijk hanteerbaar zijn, zonder agressieve behandelingen.

afspraak maken ? info@natuurpraktijkaurora.nl

Like mijn pagina Natuurpraktijkaurora

Geef een reactie