20 belangrijke punten over de ziekte van Lyme

20 belangrijke punten over de ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme

 1. De ziekte van Lyme is een multisysteem ziekte en kan alles in het lichaam aantasten. Elke klacht waar u al zo lang mee rondloopt kan worden veroorzaakt door de bacterie. (Klachten) Wat typisch is voor Lyme, is dat de klachten komen en gaan. Het ene moment zit u bij de huisarts met dit probleem, het andere moment weer met een andere klacht.
 2. Kinderen lopen extra risico om een tekenbeet op te lopen. Ze spelen vaker in het groen en teken kunnen tegenwoordig overal voorkomen. Ook in eigen tuin, gemeentegroen en speelomgeving.
 3. Deze bacterie wordt ook verspreid via de bloedbanken, muggen, steekvliegen, vlooien, mijt en alle stekende insecten, via seksueel contact en van moeder op ongeboren baby en borstvoeding. Bewijs en onderzoek
 4. In Amerika moet de CDC (Gezondheidsraad) de getallen steeds omhoog schroeven. Van 10.000 naar 500.000 naar 1-2 miljoen gevallen per jaar in de US. Terwijl het werkelijke getal van deze epidemie nog veel hoger ligt ivm met de vele missdiagnoses.
 5. De ziekte van Lyme wordt ook wel “de grote imitator” genoemd, ze kan vele ziekten imiteren en kan de oorzaak zijn van: MS, ME/CVS, Reuma, Fibromyalgie, Artritus, Lupus, ALS, Alzheimer, RSI, ADHD, Hartkwaal, Parkinson, Depressies, en psychische problemen etc. Deze diagnoses blijken vaak Lyme te zijn! Mocht u bovenstaande diagnose hebben? ILADS artsen kunnen u testen en eventueel verder helpen.Www.ILADS.org
 6. De klassieke rode kring Erythema Migrans (EM) wordt gezien bij maar 30% van de patiënten. Als u de rode kring krijgt, bent u 100% besmet, krijgt u de kring niet? Zegt dit niets. Doe een LTT Elispot test en cd57 test bij ArminLabs en zoek een ILADS arts op. Regulier kunnen ze u niet helpen omdat ze vasthouden aan de IDSA/CBO richtlijnen.
 7. De IDSA is een PRIVE organisatie die de richtlijnen hebben geschreven. De leden hebben andere belangen en verdienen aan deze ziekte dmv vaccins en banden met de farmaceutische industrie en verzekeringsmaatschappijen. De CDC Gezondheidsraad in Amerika grijpt niet in omdat de directeur van de CDC ook lid is van de IDSA. Er zijn teveel belangen.
  Waarom de IDSA/CBO richtlijnen niet worden aangepast?
  Van de 14 schrijvers van de eerste editie van de richtlijnen: hebben 6 van hen of hun universiteiten patenten op Lyme en co-infecties, 4 ontvangen financiering van Lyme en co-infectie test kit fabrikanten, 4 werden betaald door verzekeringsmaatschappijen om de Lyme richtlijnen te schrijven voor het beleid en om te raadplegen in Lyme rechtszaken, en 9 ontvangen geld van de ziekte van Lyme vaccinfabrikanten. Sommigen van hen hadden zelfs meerdere belangen. (Docu: Under our skin)
 8. Mocht u besmet zijn, hoeft u niet meteen ziek te worden. Zolang uw immuunsysteem sterk is en de omstandigheden ongunstig voor de bacterie, kan de bacterie jaren sluimeren of in slaapstand in uw lichaam overleven. Dit kan 10-20 jaar duren. Mocht u zwak worden, kan de bacterie alsnog toeslaan. Vooral mensen met een positieve Lyme test en mensen die een rode kring hebben gehad moeten voor de rest van hun leven blijven opletten.
  Hoe ziek iemand wordt heeft te maken met de hoeveelheid bacteriën, hoelang ze al in uw lijf aanwezig zijn/groeien, hoe sterk het immuunsysteem is, hoe goed u nog in staat bent om te detoxen en de hoeveelheid stress in uw leven.
 9. Bij een tekenbeet loopt u niet alleen een risico om de ziekte van Lyme op te lopen maar ook andere tekenbeetziektes zoals: Bartonella, Babesia (Malaria-achtige), Ehrlichia, Rickettsia, Mycoplasma, FSME, Yersinia (Fam vd Pest), Mycoplasma.
 10. De testen in NL zijn maar 30% betrouwbaar. Doe een LTT Elispot en cd57 test bij ArminLabs en zoek een ILADS arts op. Lyme artsen
 11. Verwijderen van de teek binnen 24 uur is geen garantie dat de teek geen besmetting over kan brengen. Zodra de teek de bloedbaan bereikt, kunt u besmet raken.
 12. Een 2-4 weken antibiotica kuur is veel te kort om de bacterie te doden. Direct na de beet heeft u een 6 weken antibiotica kuur nodig en u moet pas stoppen als er geen klachten meer zijn. Mocht u al langere tijd klachten hebben, dan moet u langdurig behandeld worden. www.ILADS.org
 13. Lyme is een multisysteem-ziekte en kan alle klachten veroorzaken. ILADS geeft niet alleen langdurige antibiotica maar geeft ook natuurlijke ondersteunende middelen. Alles wat is omgevallen moet worden aangesterkt, alles wat is aangetast moet worden hersteld, soms zijn er gen afwijkingen. Overal moet naar gekeken worden.
 14. De Borrelia bacterie heeft verschillende vormen. De spirocheten vorm (een kurkentrekker) wordt aangepakt met antibiotica. De cyste-vorm (een spirocheet die zich oprolt en waar de antibiotica niet bij kan) moet aangepakt worden met natuurlijke middelen om de cyste open te breken en de bacterie op te ruimen. De biofilm kan op verschillende manieren worden aangepakt en dan is er nog een celwandloze vorm en de granules. Regulier kennen ze alleen de spirocheten vorm. Door de overige vormen niet aan te pakken, blijven patiënten ziek.
 15. Dagelijks komen er patiënten bij, dan mogen we terecht spreken van een epidemie. Er is geen (h)erkenning, behandeling, vergoeding en hulp in Nederland en België.
 16. De World Health Organisation zet de ziekte van Lyme onder de noemer “opkomende ziekten” naast Aids, Ebola, Sars, Hepatitis C.
  Deze opkomende ziekten vormen een belangrijke oorzaak van lijden en de dood en het opleggen van een enorme financiële last voor de samenleving meld de World Health Organisation. http://www.who.int/trade/glossary/story022/en/
 17. De Borrelia bacterie behoort tot de spirocheten familie net zoals de veroorzaker van syfilis en de ziekte van Weil. Beide laatste ziekten zijn uiterst moeilijk te bestrijden. De Borrelia is de meest gecompliceerde en uitgekiende bacterie die we op het ogenblik kennen!!
 18. De ziekte van Lyme komt 1.5 keer vaker voor dan borstkanker!
  Maar er is geen aandacht in de media, terwijl onbehandelde Lyme kanker kan veroorzaken. Lyme komt 6x vaker voor dan HIV/Aids maar krijgt maar 1% aan funding dan wat HIV/Aids krijgt, terwijl de ziekte van Lyme ook dodelijk kan zijn!
 19. Mocht u ziek worden na een beet, kan uw huisarts u niet helpen. Er is geen behandeling, vergoeding en hulp voor chronische Lyme patienten in Nederland en Belgie. Patienten gaan naar het buitenland voor testen en een behandeling.
 20. Wat kunt u doen aan deze epidemie?https://desishiba.wordpress.com/2015/01/01/wat-kunt-u-doen-aan-de-lyme-epidemie/

Geef een reactie