Misselijk

Maag en darmen in balans met Iberogast!

Maag- en darmproblemen kunnen je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Maagklachten zoals maagpijn, maagzuur, een vol gevoel, maag- darmkrampen en misselijkheid komen vaak voor, veelal in combinatie. Het is belangrijk dat je maag en darmen in balans blijven. Iberogast is een geregistreerd geneesmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten dat kan helpen om je maag- en darmproblemen onder controle te krijgen.
Iberogast is verkrijgbaar bij apotheek of drogist

Zijn jouw maag en darmen in balans?

Alles wat je eet en drinkt gaat via de slokdarm naar je maag en je darmen. In je maag wordt het voedsel verteerd alvorens het naar je darmen gaat. Je maag en darmen doen dus veel werk en kunnen ook voor diverse klachten zorgen.
Maag- en darmklachten zijn in veel gevallen een kettingreactie, bijvoorbeeld de klachten ontstaan na het eten, of door stress en drukte.

De meest voorkomende maag- en darmklachten als gevolg van een kettingreactie gaan vaak gepaard met:

  • Maagzuur
  • Misselijkheid
  • Vol gevoel
  • Maagpijn
  • Maag- en darmkrampen

Deze klachten zijn veelvoorkomend en hebben te maken met je verstoorde maagbalans (dyspepsie). Ze zijn meestal te verhelpen door kritisch te zijn op wat je eet en drinkt. In sommige gevallen blijven de klachten. Iberogast is een doeltreffend geneesmiddel bij maag- en darmklachten dat verkocht wordt bij de drogist en apotheek en kan bijdragen de maagbalans weer te herstellen.

Geef een reactie