NIET IEDEREEN KAN “ZOMAAR” AFVALLEN

Waarom groeit de een meer als de ander.
Insulineresistentie wat is dat….. het komt hier op neer; omdat wij Nederlanders te veel en te vaak koolhydraten eten, wordt een receptor op de cel minder gevoelig voor de insuline. (taak van insuline is om glucose naar de cel te transporteren) Glucose wordt door een stofje IN de cel getransporteerd…en dmv de citroenzuur cyclus…. energie uit halen. Maar omdat dit op gegeven moment veel minder gebeurd….minder energie naar de cel getransporteerd. Wordt glucose door de lever omgezet in glycogeen (glucose moet toch verwerkt worden–> opslag als glycogeen in de spieren en lever) en als dat verzadigt is in vetzuren VETTEN.
Opslag van onderhuids vet blijft en groeit alleen maar. Want waarom zal het lichaam de vetten veteren wat VEEL ENERGIE KOST, terwijl er goedkopere glucose circuleert in het bloed en anders wordt het gewoon uit de spieren gehaald! …. JE MOET HET LICHAAM HERPROGRAMMEREN
 Begrijpen jullie als dit jaren zo gaat je uitgeput raakt.
Uit vetzuren energie halen levert 124 x meer energie, dan uit de koolhydraten energie halen

One thought on “NIET IEDEREEN KAN “ZOMAAR” AFVALLEN

 1. Hello! I know this is kinda off topic but
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links
  or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
  My site covers a lot of the same topics as yours and
  I think we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an email.
  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

Geef een reactie