Kennismaken met natuurpraktijk AURORA

0001NG

De hele maand februari,

buiten de normale praktijkdagen om,  een gratis consult. Meld je snel aan dan plan ik je in. Waarom doe ik dit? Mensen komen van Brussel tot Den Helder bij me….. ze zijn vaak al uitbehandeld in het reguliere circuit. Het kost dan maanden en maanden om mensen weer op de rit te krijgen. Maar graag zou ik het andersom willen zien. Eerst even een checkup bij mij, dan ben je vaak na 2 consulten al weer op de rails. Je hebt een keuze uit 2 mogelijkheden;                                                                                            
1. Iriscopie en LBA (levende-bloed-analyse) of                                            
2. Bioresonantie ( het plaatje hierboven is een voorbeeld van 1 onderdeel van de bioresonantie).

Graag per email reageren. Dan kan ik meteen de 1e die regeert direct inplannen. Over uren wordt niet gediscussieerd.
info@natuurpraktijkaurora.nl

Geef een reactie