LAATSTE NIEUWS KURKUMA

Kurkuma Longa -curcumine- doodt….. kankercellen!

 
 
OORZAAK EN GENEZEN VAN KANKER AL DECENNIA LANG BEKEND!  INFO… KLIK HIER 
Kanker = georganiseerde genocide! Chemokuren en gepatenteerde medicijnen maken de burgers almaar zieker en zwakker. Lees verder…. ‘Das ist ein Befehl’!
Betere, kankergenezende methodes dan vergiftigen-verbranden-verminken bestaan wél! Lees hier en hier!
.     .In tegenstelling tot (veel) andere therapieën is kurkuma direct inzetbaar en betaalbaar!.     …
 

HEKSENJACHT ONTKETEND OP WAT NATUURLIJK EN/OF GEZOND IS! INFO.. KLIK HIER
.
CHEMO COMPLEET WAARDELOOS IN DE STRIJD TEGEN KANKER! MEER INFO KLIK HIER
.
TER INLEIDING
Kurkuma ookwel Curcuma is helend voor lever, gal, darmen, longen en het bloed en heeft krachtige kankerwerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het is anti-bacterieel, anti-schimmel, anti-parasitair en ook anti-viraal. Kurkuma is een van de krachtigste en meestveelzijdige natuurlijke geneesmiddelen en een van de belangrijkste medicijnen uit de Indische en Chinese geneeskundige traditie.  In de Ayurveda geneeskunde is het medi-cijn nummer een! Kurkuma een super gezondheidskruid en.. het doodt zelfs kankercellen!!
.
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Kurkuma, ook wel de Indiase geelwortel genoemd, wordt geassocieerd met een grote variëteit aan gezondheidseffecten. Dat meldt de BBC. Studies hebben aangetoond dat kurkuma kan worden gebruikt om in laboratorium gekweekte kankercellen te vernieti-gen. Ook zijn positieve effecten vastgesteld bij patiënten die zijn getroffen door eenbe-roerte of die lijden aan dementie. Wetenschappers gaan nu onderzoeken of een vast bestanddeel darmkanker kan helpen genezen. Lees hier verder (Niburu, 07 mei 2012).
.
Kurkuma wordt in India traditioneel gebruikt voor de behandeling van wonden en schrammen. In Azië wordt het gebruikt als medicijn tegen trombose en hersenaandoe-ningen waaronder de ziekte van Alzheimer en Parkinson. Onderzoek door de Rhodes-universiteit in Zuid-Afrika heeft de werking van curcumine bevestigd in de binding van zware metalen. Bij ratten bleek dat de stof het brein beschermt tegen beschadiging door cyanide, lood en cadmium. De studie concludeerde dat door veelvuldige gebruik van curcumine in de Indiase gerechten.. de ziekte van Alzheimer nauwelijks voorkomt.
.
BRITSE VROUW BESTRIJDT BORSTKANKER MET SUPERVOEDSEL (KURKUMA)
Ze was bezorgd over de bijwerkingen van het (reguliere) medicijn dat ze kreeg voorge-schreven voor de behandeling van haar aandoening. Ze keerde zich tot supervoedsel, waaronder kurkuma. Volgens haar zorgt het specerij ervoor dat ‘kankercellen zelf-moord plegen’. Vier jaar later en geheel kankervrij is ze het middelpunt van eenonderzoeksproject waarbij wordt gekeken hoe levensstijl kan worden toegepast om andere slachtoffers van de ziekte te helpen. Lees hier gehele artikel (25 juni 2012).
.  

De Britse studie gaat kijken hoe levensstijl de terugkeer van borstkanker na de operatie kan helpen voorkomen. Het betreft de grootste studie naar borstkanker ter wereld. Er doen 56 ziekenhuizen in heel Groot-Brittannië en 3400 patiënten aan mee.
.
Curcumine veilig-effectief bij reuma en werkt beter dan ontstekingsremmer diclofenac.

Kurkuma werkt beter tegen dementie dan… een antipsychoticum (ondermeer Haldol).
OVERIGE PUBLICATIES
Stichting Iocob… van keuken naar kliniek. Nationaal Fonds Kanker… krachtig kruid tegen kanker. Henk Mutsaers… super geneeskrachtige werking. Ode-magazine… levenskrachtige kruiden.  Ron Fonteine…. ruim overzicht. Wetenschappelijk onderzoek….. overzicht (Engels).De eigenschappen en toepassingen die men toeschrijft aan curcuma bij Paradijsvogel.
.
PUBMED PUBLICATIES
Ook op Pubmed, wereldwijde wetenschappelijke databank, zijn vele honderden onder-zoeken omtrent kurkuma (werkzame stof curcumine) te vinden, die nagenoeg allemaal positief tot zeer positief zijn. Ron Fonteine met leefbewust heeft  een verzameling  (248).Ook bij Google  zijn na invoering van trefwoorden…. vele duizenden vermeldingen te vinden!
.
NOG MEER KURKUMA
 
Curry (Kurkuma) onderzocht als middel tegen darmkanker……………………Trouw, 7 mei 2012 
Kurkuma helpt ook bij bijpassoperatie……………………………………………………… Lees hier verder
 
Kurkuma – Gember en nog veel meer info bij…….. http://www.ergogenics.org/index08b.html 
Kurkuma-verslag op webste ‘Bovendien’……………………………………. http://tinyurl.com/3gxzy9m
Kurkuma en kanker (vertaling)…………………… http://www.encognitive.com/node/2504 
Kurkuma met BCM95® extract………………. http://www.ergomax.nl/Curcumine_Ergomax.html

Kurkuma verhoogt opname glucose spiercel…………….. http://www.ergogenics.org/305.html
Kurkuma bij Kanker Actueel…………… http://www.kanker-actueel.nl/on-vokurkuma-5752.html 

Kurkuma op seniorennet…………….. http://www.seniorennet.nl/Dossier/Vitaliteit/curcuma.php
Kurkuma en het krachtigste uit de natuur………………………. http://www.vitanzahq.eu/nl/duolife/
Kurkuma en bloedvaten……….. http://vita-info.nl/2010/01/curcumin-goed-voor-de-bloedvaten/
Kurkuma en darmaandoeningen………… http://vita-info.nl/2009/02/curcumin-colitis-poliepen/
Kurkuma vernietigd kankercellen binnen 24 uur…………………………….. http://tinyurl.com/yjkb6cx
Kurkuma breekt kankercellen slokdarm af…………………………………….. http://tinyurl.com/ydlkeaq
Kurkuma en Alzheimer (dementie)………………………………………………….. http://tinyurl.com/ydhv3fy
Prof. Dr. Patrick McGeer over kurkuma………………………………………….. http://tinyurl.com/yb79nr3
Prof. Dr. David Servan-Schreiber……………….. http://vita-info.nl/2009/12/kurkuma-gezondheid/
.
OVERZICHT INZETBAARHEID
Kurkuma Longa of geelwortel-turmeric (werkzame stof curcumine) is breed inzetbaar bij gezondheidsklachten. Zie overzicht op de.. website van Vitamor.
.
Overzicht Kurkuma Longa nieuws (inclusief het AMC onderzoek) bij…. ‘Kanker Actueel’.
.

RECENT ONDERZOEK
Ongelooflijk, baanbrekend nieuw onderzoek net gepubliceerd (10 oktober 2012) in hetblad van de Medical Association van Thailand heeft aangetoond dat de primaire poly-fenol in kurkuma – curcumine in staat is gebleken om het leverweefsel te herstellen en te regenereren bij diabetische ratten. De curcumine was in staat om een significante omkering van de aandoening te bewerkstelligen. Lees verder NaturalNews (Engels).

.

VLEESBOMEN (EN CURCUMINE)
Er zijn een aantal natuurlijke middelen en supplementen die veelbelovend zijn voor de behandeling van vleesbomen. Bepaalde dieetadviezen zijn daarbij belangrijk. Lees verder.

Gezondheidsmagazine ‘Goed Gevoel’  (Belgie) en hun grote… dossier kanker..
……….. KURKUMA LONGA ONDERZOEK AMC AMSTERDAM ( DR. MICHAL HEGER) ………..
AMC KURKUMA ONDERZOEK
Het is bijna onvoorstelbaar dat een middel, waarvan inmiddels in meer dan 1000 wetenschappelijke studies is aangetoond dat het tegen kanker werkt, voor een paar euro in de schappen ligt van de supermarkt.  Daarom  financiert ‘Stichting Nationaal Fonds te-gen Kanker’onderzoek naar de werkingsmechanismen van curcumine alswel de toe-dieningsvormen van de actieve stof.Om dit onderzoek door te zetten zijn subsidies no-dig, welke afhangen van uw donaties. Klik hier voor online donaties en hier actiepagina.
.
Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker sponsort op dit moment twee onderzoeken in het AMC (Academisch Medische Centrum van de Universiteit van Amsterdam) naar kurkuma. Wij steunen deze onderzoeken, omdat de resultaten kunnen bijdragen aan een grotere kans op overleving van kankerpatiënten en een betere kwaliteit van leven. Kurkuma heeft immers…. geen bijwerkingen, in tegenstelling tot de meeste andere kankerbehandelingen.
.
LAATSTE NIEUWS KURKUMA (juli 2012)
Nieuw initiatief: Stichting Curcuma Promotions Nederland… Curcuma Roots for Moods, ondersteund het internationaal onderzoek naar kurkuma als medicijn voor kankerpatiënten. Meer informatie bij ‘Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker’.

Geef een reactie