Introductie in de sportschool

Sport-Helden besteedt niet alleen aandacht aan de uitwendige mens, maar vanaf nu is het ook mogelijk te kijken naar de gezondheid van de inwendig mens. Welke voeding goed is voor het lichaam en waarom. Werken uw organen optimaal, zoals de spijsvertering, etc.. Of heeft u tekorten zoals vitaminen, hormonen, enzymen of mineralen.  U wilt afvallen, maar dat lukt niet, u hebt last van stijve spieren bij het opstaan,  u hebt terugkerende schouderklachten, waardoor sporten onmogelijk is, knie problemen,etc.   M.a.w. de balans van het lichaam is verstoord, dat kunt u nog herstellen voordat er een ziekte optreedt. 

Ter introductie om te kijken wat dit nu precies allemaal inhoudt is Alie Wouda-vd Tuin van Natuurpraktijk Aurora Dinsdag avond 9 april tussen 18.00 uur en 21.00 uur en vrijdagochtend tussen 12 april van 9.00 uur tot 12.00 uur in de sportschool aanwezig en kunt u haar daarover vragen stellen.

lees verder op de site van Sport-Helden. http://sport-helden.nl/faciliteiten/natuurpraktijk-aurora

Geef een reactie