Open dag met o.a. Natuurpraktijk Aurora

Hallo geïnteresseerden

Nu in mijn vakantie, al dobberend in ons bootje op de Waddenzee t.h.v. Texel bereid ik me even voor op de open dag van a.s zondag 14 september 2014

Mijn banner heb ik bestelt (klik maar op de link om een beter beeld ervan te krijgen dan die van hieronder). Deze banner heb ik in Dok 6 te Panningen staan, dan weten jullie me in ieder geval te vinden.Schermafbeelding 2014-09-07 om 22.57.47

Wat ik laat zien tijdens de open dag is o.a. hoe de bioresonantie; de Scio werkt. Het computer bestuurd programma, scant het lichaam op tekorten van o.a. vitaminen, mineralen en enzymen etc. Verstoringen in het lichaam spoort het op, bovendien laat “het” zien of het lichaam belast is met microben etc.. Ook  kun je met de Scio  behandelenSchermafbeelding 2014-09-07 om 22.11.01; microben worden dood gezapt, blokkades worden opgeheven, indien nodig wordt een homeopathische middelen energetisch gegeven etc..

Omdat bijna de herfst begint (reiniging ‘s tijd),  ligt het accent op hoe je het lichaam het beste kan  reinigen, Vraag mij of ik uw iris bekijk (via iriscopie) en aan de hand daarvan vertel ik wat u moet gaan doen. Ik geef u gratis een advies en aan de hand daarvan, kunt u een middel kopen of bestellen. Meer lezen over reinigen, ontgiften?
Als u vragen heeft over wat nu goede voeding is, vraag het me gerust. Alvast iets lezen?

Hebt u verder nog iets wat u wilt weten?

Geef een reactie