Bodycheck

Schermafbeelding 2015-01-29 om 20.33.19

Een kijkje hoe het rapport van scio (bioresonantie) eruit ziet. Klik op onderstaande link
Wat is het resultaat van een bodycheck met de Scio?

De SCIO is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedbacksysteem dat een breed scala aan mogelijkheden biedt. Het systeem is in staat om het lichaam met een snelheid van 220.000 trillingen per seconde het gehele lichaam driedimensionaal door te meten. De SCIO maakt daarbij een brede, computergestuurde analyse van verstorende items en hun onderlinge relaties, maar kan die ook meteen behandelen. Het stressniveau van de cliënt, onder meer veroorzaakt door pathogenen, toxines, psychische belastingen, tekorten en onbalansen kan op deze manier snel in kaart worden gebracht en geharmoniseerd. De uitgebreide set van analysemogelijkheden, therapieën en programma’s wordt voortdurend uitgebreid.
Het is interessant om te zien dat de SCIO op dit moment steeds vaker wordt gebruikt als reflectie-instrument bij coaching, loopbaanontwikkeling en outplacement. lees verder

Deze info wordt u geboden door

Geef een reactie