Behandeling van lyme

Ervaringen in mijn  praktijk Aurora
Waar ik mee te maken heb in mijn praktijk, is iemand met acuut- of chronische lyme. Bij de  acute vorm zet ik naast de antibiotica van de huisarts, een sterke bacteriedoder in, met daarbij een ontgiftingsmiddel die de restanten opruimt om te voorkomen dat je daarvan weer erg ziek wordt. Om welk middel het gaat test ik met de bioresonantie. Soms komen mensen in mijn praktijk met klachten zoals; reuma, darmklachten en zelfs psychische klachten zoals angsten, uitval van bepaalde lichaamsdelen. Krijg ik niet snel genoeg resultaat door een door mij ingezet middel, dan is de verdenking al snel de ziekte van lyme. Wat de bioresonantie dan weer aangeeft. Ook hoef je geen klachten zoals roodheid te hebben of een ring op de aangedane plek. Of de uitslag van de huisarts is negatief. Niets is zeker. Ik zou u adviseren, BEHANDEL ALTIJD!  Maak een afspraak met mij, de consulten worden toch vergoed door de zorgverzekeraar! VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!

Alie Wouda van der Tuin

T: 0641979844
E: info@natuurpraktijkaurora.nl

One thought on “Behandeling van lyme

  1. Pingback: Teken - Voor en door moeders in Peel en Maas

Geef een reactie