koolhydraten

TV programma Nieuwstrend:
Zo het dringt door, vetten zijn niet de oorzaak van hart en vaatziekten, maar de koolhydraten. 😀 Steeds meer mensen lijden aan diabetes type 2, en dat zal alleen maar toenemen als het zo doorgaat. Regulier zeggen ze altijd de vetten moeten eruit, “wij” dus de koolhydraten……Een man met diabetes type 2 werd geïnterviewd en door zijn dieet door de vetten uit zijn Voeding te laten kreeg hij alleen maar meer last. Deze man is gaan googlen en kwam terecht op een site waarbij ze de koolhydraten eruit lieten. Hij gebruikte geschaafde Courgette als spaghetti etc etc en hij knapte zienderwijs op! 👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s