koolhydraten

TV programma Nieuwstrend:
Zo het dringt door, vetten zijn niet de oorzaak van hart en vaatziekten, maar de koolhydraten. 😀 Steeds meer mensen lijden aan diabetes type 2, en dat zal alleen maar toenemen als het zo doorgaat. Regulier zeggen ze altijd de vetten moeten eruit, “wij” dus de koolhydraten……Een man met diabetes type 2 werd geïnterviewd en door zijn dieet door de vetten uit zijn Voeding te laten kreeg hij alleen maar meer last. Deze man is gaan googlen en kwam terecht op een site waarbij ze de koolhydraten eruit lieten. Hij gebruikte geschaafde Courgette als spaghetti etc etc en hij knapte zienderwijs op! 👍

Geef een reactie

Related Posts

AlfalfaAlfalfa

Ook bekend als: Luzerne Gebruikte delen: Bladeren Kennen we als spruitgroente (groenteboer); eetbare decoratie die bij veel gerechten past. Alfalfa bevat meer vitaminen, mineralen en sporenelementen dan welke plant ook.

PAS OP met Beta BLOKKERSPAS OP met Beta BLOKKERS

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1774209/2014/01/14/Geen-betablokkers-bij-hartoperatie.dhtml “Bètablokkers gevaarlijk voor operatie” Sara Vandekerckhove − 14/01/14, 07u01 © ANP. Chirurgen bezig met een openhartoperatie Europese hartpatiënten zijn in gevaar gebracht doordat artsen hun in de weken rond de operatie

%d bloggers liken dit: