Bodycheck door geavanceerde computerprogrammatuur

Voorkomen is beter dan genezen. Check uw lichaam op evt. tekorten aan, vitaminen, mineralen, enzymen e.a.. waardoor ziekten kunnen ontstaan. Werken uw organen allemaal goed? Zijn er blokkades in het lichaam? Is uw lichaam niet verzuurd? Want van een verzuurd lichaam kunt u artrose, osteoporose, haaruitval, gezwellen etc. etc. van krijgen. Werken uw darmen goed, m.a.w. hebt u elke ochtend ontlasting die er uitziet als een mooie worst met een puntje eraan? Slecht werkende darmen zijn nl. een bron van vele ziekten. Hebt u een schimmel, virus, parasiet, worm, spirocheet of bacterie die al jaren woekert in uw lichaam en de cellen zover belasten tot er uiteindelijk een ziekte ontstaat? Hebt u teveel vrije radicalen die door de lever niet gemethyleerd/ onschadelijk gemaakt kunnen worden. Bent een gestrest persoon, dat vergt ook een orthomoleculaire aanpak, doe je dat niet dan krijg je een burn-out; uitputting, schildklierproblemen, gezwellen etc. etc. Welke voeding is nu wel en niet goed. Smoothies, superfoods, wel of geen brood? Eet u teveel koolhydraten, waardoor u eerst hypoglycemie, later hart en vaatziekten en/of suikerziekte krijgt. Alie Wouda-van der Tuin, lifestyle coach uit Beringe, die op universitair niveau geschoold is in voeding en gezondheid verteld u dat na een 1/2 uur durende check. Of u kiest voor Iriscopie en levendebloedanalyse. Maak dus snel een afspraak. Nogmaals VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Alie Wouda info@natuurpraktijkaurora.nl

Geef een reactie