Cholesterol verlagen???

Waarom dan ??? Cholesterol is het belangrijkste eiwit vet om onze belangrijkste hormoonbalans te herstellen. Cholesterol zorgt voor cortison om ontstekingen tegen te gaan en het beschermt ons tegen de zon. Vooral op oudere leeftijd is cholesterol heel erg belangrijk !!! Ook voor de productie van testosteron…..zowel bij mannen als bij vrouwen.😉 Het is grote onzin om de vele bejaarden 20-30 pillen iedere dag te laten slikken omdat de huisarts het voorschrijft. Dat zorgt automatisch weer voor meer cholesterol in het bloed omdat de lever dit gif uit pillen tegen werken wil. Cholesterol uit de lever is een beschermingsmechanisme van ons lichaam en heeft niets te maken met arteriosclerose. De meeste patiënten krijgen hartproblemen van al die rotzooi die de huisarts voorschrijft !!! 😉

Geef een reactie