Manifestatie van je “ik” in deze wereld

Het feit dat uiterlijke dingen niet bevredigen brengt ons ertoe om de kracht in onszelf te zoeken. We ontdekken de kracht in onszelf. Soms hebben we mokerslagen van de wereld nodig om de weg naar onszelf te durven bewandelen. De weg naar rust in onszelf. Het is niet helpend om rust buiten jezelf te zoeken, zoals het ook niet mogelijk is om je ontwikkeling en je groei buiten jezelf te vinden. Je groeit door te ervaren. Dat betekent dat je je acties zelf zult moeten uitvoeren.Zodra je een krachtig idee vormt van een verlangen geef je het vorm door je geest in te schakelen. Je geest helpt je om vorm te geven aan je idee. Tot nog toe heb je geleerd je gedachten te observeren. Nu kun je je gedachten inzetten om je verlangens, je wensen met overgave in de wereld te zetten. Je geest is een enorm krachtig instrument dat je hierbij helpt.Zodra jouw idee duidelijk is en vanuit je diepste verlangen in jezelf groeit, helpt je geest je om het in de wereld te zetten. Een innerlijk besluit kan dit manifesteren in de wereld extra kracht bijzetten.Gebruik elke meditatie die je doet om je besluit in het begin en aan het einde van de meditatie extra kracht bij te zetten. Het innerlijk besluit is kort en positief geformuleerd. Je geest pikt geen ontkenningen op. Neem de tijd om je besluit goed te formuleren. Herhaal een aantal weken steeds hetzelfde besluit, geformuleerd in één krachtige, korte zin.Je onderbewustzijn stuurt je geest dan automatisch de goede kant op. Een manier om de automatische piloot positief in te zetten. Je zult merken dat je idee steeds duidelijkere vormen aanneemt in je leven doordat je je idee bewust en met innerlijke overtuiging blijft voeden.Merk op als je twijfels tegenkomt. Ook deze worden opgepikt door je onderbewustzijn en zullen het proces van manifestatie vertragen of stopzetten.Ontwikkel de moed om de wereld te laten zien wie je bent!

One thought on “Manifestatie van je “ik” in deze wereld

  1. Pingback: 5. Al je kracht komt van binnenuit – Natuurpraktijk AURORA

Geef een reactie