Oorzaak van cardio vasculaire ziekten

Ik kwam net in mijn mailbox oa het volgende bericht tegen van Juglen Zwaan nl.

Vorige maand verscheen er in de British Medical Journal een relaas van enkele vooraanstaande experts die zeggen dat cardiovasculaire ziekten o.a. voortkomen uit laaggradige ontstekingsziekten.  De oorzaak van deze toestand is een gebrek aan echte voeding, zoals noten en groenten. Deze zijn rijk aan ontstekingsremmende plantenstoffen en vezels. Volgens de experts moet het nu eens afgelopen zijn met de angst voor verzadigd vet, want dat heeft er niks mee te maken. Artsen richten zich vaak op de cholesterol als risicomarker voor hartziekten, maar beter is om te focussen op goede voeding en meer beweging. De onderzoekers zeggen namelijk dat beweging en onbewerkte voeding laaggradige ontstekingen als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen, maar dat daar geen geld mee te verdienen is. Medicijnen zijn nu eenmaal een lucratieve handel.

Wilt u de oorzaak van hart en vaatziekten aanpakken, maak dan een afspraak met Alie Wouda 0642979844 of stuur een bericht naar info@natuurpraktijkaurora.nl

One thought on “Oorzaak van cardio vasculaire ziekten

Geef een reactie