Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Immunologie

 Als het concept van immunologie op enigerlei wijze kan worden onderbouwd, heeft evolutie ons echt in de steek gelaten.  Het enige dat profiteert van evolutionaire vooruitgang is de microbe die de mens te slim af is, het virus dat het celmembraan te slim af is en het knaagdier dat de mens 65 miljoen jaar geleden heeft gepasseerd (geschatte tijd dat de mens zogenaamd zijn vermogen om vitamine C te produceren verloor)!  Als de antigeen / antilichaamreactie waar is … zijn we ook te slim af geweest door anafylaxie (een overdreven reactie van een organisme op een geïnjecteerd vreemd eiwit. Een dergelijke injectie maakt het dier of de mens hypergevoelig voor een volgende

  injectie) die onder de gegeven omstandigheden niet kan bestaan.  Dr. WH Manwaring, hoogleraar bacteriologie en experimentele pathologie aan de Leland Stanford University, verklaarde: “Er is niet alleen geen bewijs dat deze zogenaamde antilichamen worden gevormd. Maar er is reden om aan te nemen dat de geïnjecteerde kiemproteïnen met de lichaamseiwitten hybridiseren om  vormen nieuwe stammen, waarvan de kenmerken en effecten niet kunnen worden voorspeld. Zelfs niet-giftige bacteriële stoffen hybridiseren soms met serumalbumines om specifieke vergiften te vormen die zich blijven vermenigvuldigen, kweken en kruisen, tot in het oneindige, en onnoemelijke schade toebrengen omdat de reproductiviteit kan voortduren terwijl  het leven duurt. ”  Hij vervolgde: “Ondanks miljoenen dollars uitgegeven aan onderzoek en tientallen miljoenen uitgegeven aan commerciële exploitatie, van 100 theoretisch logische monovalente, polyvalente, profylactische en curatieve antiserums, werd 95% van hen in de klinische teruggooi gegooid. Hetzelfde  ding is waar voor vaccins … en we noemen dit wetenschappelijk medicijn. Twaalf jaar onderzoek met immunofysiologische tests hebben een massa experimenteel bewijs opgeleverd dat in strijd is met en onverenigbaar is met de Ehrilich-theorie, en heeft me ervan overtuigd dat zijn opvatting van  de oorsprong, aard en fysiologische rol van de specifieke “antilichamen” is onjuist. “

 Tijdens de oorspronkelijke experimenten traden veel schadelijke en onverwachte reacties op.  Desalniettemin werd aangenomen dat aangezien mens en dier afkomstig zijn van hetzelfde evolutionaire begin, de ziekteresiduen eerst in dieren zouden kunnen worden geïnjecteerd en dat dierenserum antilichamen zou produceren die voor mensen aanvaardbaar zijn.  Dat specifieke concept was niet aantrekkelijk voor de gemiddelde wetenschapper totdat Charles Darwin (1809-1882) het “bewijs” aannam dat de mens en lagere dieren inderdaad bloedbroeders waren.  Volgens Dr. Frances K. Widmann, MD, universitair hoofddocent pathologie aan de Duke University, zei ze in haar uitgave van 1979, Clinical Interpretation of Laboratory Tests op pagina 439: “Het feit dat het serum van een patiënt een bepaald antilichaam bevat, bewijst niet dat zijn voortdurende of  recente ziekte was te wijten aan dat organisme. Als serum aan het begin van een ziekte weinig of geen antilichaam heeft, en als er enkele weken later hoge concentraties aanwezig zijn in het “herstellende” monster, is er alleen sterk indirect bewijs dat de ziekte was  vanwege dat organisme. ”  Ze gaat verder op pagina 401: “De oorlog tussen micro-organismen (kiemen en virussen) gaat onverminderd door.” Wondermiddelen “hebben de infectieziekte niet uitgeroeid, ze hebben alleen de

  aandoeningen en natuurlijke geschiedenis van veel infecties.  Organismen (microben) vertonen een opmerkelijk aanpassingsvermogen, zodat geneesmiddelen die vandaag effectief zijn, morgen niet meer effectief zijn tegen hetzelfde type infectie. ‘Is het niet vreemd dat moderne wetenschappers zo diep in de microbiële infectietheorie van het veroorzaken van ziekten verankerd zijn geraakt dat ze niet in staat zijn  om te begrijpen dat infectie geen infectie is … maar een ontsteking Weinig mensen zullen chronische vergiftiging en / of ondervoeding beschouwen als mogelijke factoren in het vergeefse zoeken naar ziekte-uitroeiing.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie