Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Louis Pasteur versus Antoine Béchamp en The Germ Theory of Disease Causation – 2

 14 mei 2004 17:05 |  Permalink

 Vervolg van: Louis Pasteur versus Antoine Béchamp en The Germ Theory of Disease Causation – Deel 1

   […]

 DNA kan ook worden beschadigd als er teveel aceetaldehyde mee reageert, waardoor de volgende symptoombeelden ontstaan: pancreatitis, cardiomyopathie, verwijde cardiomyopathie, hersenatrofiedementie, geatrofieerde hersenen met grote ventrikels, geelzucht, spinangina, vergrote milt, maagzweren, oesofageale varicositeit, ascites  , cirrose, vergrote milt, tremor, neiging tot bloeden, blauwe plekken, enkeloedeem en roodheid van de handpalmen en andere.  Een ander voorbeeld van de schadelijke effecten van de afvalproducten van gist en schimmel is het mycotoxine cyclosporine.  Dit gif onderdrukt het immuunsysteem zo sterk dat het wordt gebruikt om afstoting van getransplanteerde organen te voorkomen.  De ironie is dat mensen het zelden rechtstreeks van de schimmel krijgen, maar het worden gedoseerd door artsen die transplantaties uitvoeren.  Van cyclosporine is aangetoond dat het kanker en atherosclerose veroorzaakt bij alle mensen die langdurig transplantaties hebben overleefd.  Andere mycotoxinen, zoals urinezuur en oxaalzuur, veroorzaken uiteenlopende symptomen

 van jicht tot nierstenen.  Kanker en aids zijn niets meer of minder dan een cellulaire verstoring van het elektromagnetische evenwicht, desorganisatie van de cellulaire microzymen, hun ziekelijke evolutie tot bacteriën, gist, schimmel en schimmel, en de daaruit voortvloeiende productie van exotoxinen en mycotoxinen.  Kanker is daarom een ​​vierletterwoord – zuur, vooral melkzuur, een afvalproduct van gist en schimmel.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie