Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Louis Pasteur beweerde dat ziektekiemen van buitenaf komen en Antoine Bechamp door een interne verstoring van binnenuit waardoor ziektekiemen het lichaam binnendringen.
M.a.w. Is de homeostasis verstoord kunnen ziektekiemen de cel binnen gaan, ben je in balans dan word je niet ziek.

Kijk om je heen, wat doet de de natuur, als er verval is komen er schimmels en andere ziektekiemen, bij verzuring vallen de bladeren allemaal van de bomen etc. etc.

Pasteur versus B├ęchamp e a Teoria dos germes provocando doen├žas

We do not catch diseases. We build them. Antoine Bechamp

Mensen, de potentieel hoogste vorm van levensexpressie op deze planeet, hebben de enorme farmaceutische industrie gebouwd met als centraal doel het vergiftigen van de laagste levensvorm op aarde – ziektekiemen! Een van de grootste tragedies van de menselijke beschaving is de voorrang van chemicali├źn boven voeding. “- Dr. Richard Murray
‘In de b├Ętawetenschappen beschouwen mensen snel wat ze hebben geleerd en aan hen hebben overgedragen aan de universiteiten en academies als hun persoonlijke eigendom. Als iemand anders met nieuwe idee├źn komt die in tegenspraak zijn met het Credo en zelfs dreigen omver te werpen, dan worden alle passies opgeworpen tegen deze dreiging en wordt er geen enkele methode niet geprobeerd om haar te onderdrukken. Mensen verzetten zich er op alle mogelijke manieren tegen: doen alsof ze er niet van hebben gehoord; ze spreken er minachtend over, alsof het de moeite niet eens waard was poging om de zaak te onderzoeken. En dus kan een nieuwe waarheid lang wachten voordat ze uiteindelijk wordt geaccepteerd. “- Goethe
Misvattingen over gezondheid zijn ingebakken in onze cultuur. De weg naar het begrijpen van het proces van behoud en herstel van de gezondheid is lang en verdraaid geweest. Vanuit oude en intu├»tieve kennis heeft de wetenschap het overgenomen, enorme fouten gemaakt en klampt zich eraan vast voor een dierbaar leven. Er was een afwijzing van wijsheid of wetenschappelijke ontdekking ten gunste van een populairder, handiger of politiek wenselijker systeem. Net zoals Socrates vergiftigd werd vanwege zijn idee├źn, en Galileo werd gedwongen door een fanatieke geestelijkheid om zijn uitspraken over astronomie, onwetendheid in te trekken
en macht kan een gevaarlijke combinatie zijn.

We vangen geen ziekten op. We bouwen ze. We moeten ze eten, drinken, denken en voelen. We werken hard aan het ontwikkelen van onze ziekten. We moeten net zo hard werken aan het herstel van de gezondheid. De aanwezigheid van ziektekiemen is niet de aanwezigheid van een ziekte. Bacteri├źn zijn aaseters van de natuur … ze verminderen dood weefsel tot het kleinste element. Kiemen of bacteri├źn hebben geen enkele invloed op levende cellen. Ziektekiemen of microben gedijen als aaseters op de plaats van de ziekte. Ze leven alleen van het onverwerkte metabolische afval en in de eerste plaats van ziek, ondervoed, niet-resistent weefsel. Ze zijn niet de oorzaak van de ziekte, net zo min als vliegen en maden afval veroorzaken. Vliegen, maden en ratten veroorzaken geen afval, maar voeden zich er eerder mee. Muggen zorgen er niet voor dat een vijver stagneert! Je ziet altijd brandweerlieden bij brandende gebouwen, maar dat betekent niet dat ze de brand hebben veroorzaakt …

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s