Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Louis Pasteur beweerde dat ziektekiemen van buitenaf komen en Antoine Bechamp door een interne verstoring van binnenuit waardoor ziektekiemen het lichaam binnendringen.
M.a.w. Is de homeostasis verstoord kunnen ziektekiemen de cel binnen gaan, ben je in balans dan word je niet ziek.

Kijk om je heen, wat doet de de natuur, als er verval is komen er schimmels en andere ziektekiemen, bij verzuring vallen de bladeren allemaal van de bomen etc. etc.

De traditionele westerse geneeskunde leert en beoefent de leerstellingen van de Franse chemicus Louis Pasteur (1822-1895). De belangrijkste theorie van Pasteur staat bekend als de Germ Theory Of Disease. Er wordt beweerd dat vaste soorten microben van een externe bron het lichaam binnendringen en de eerste oorzaak zijn van infectieziekten. Het concept van specifieke, onveranderlijke soorten bacteriën die specifieke ziekten veroorzaken, werd in de late 19e eeuw in Europa officieel aanvaard als de basis van de allopathische westerse geneeskunde en microbiologie. Ook wel monomorfisme genoemd (eenvorm), werd het overgenomen door het Amerikaanse medisch / industriële complex, dat rond de eeuwwisseling vorm begon te krijgen. Dit kartel werd georganiseerd rond de American Medical Association, gevormd door drugsbelangen met als doel het rechtssysteem te manipuleren om de homeopathische medische professie te vernietigen.
Onder zeggenschap van farmaceutische bedrijven is het complex uitgegroeid tot een miljardenbedrijf per jaar. Het omvat ook veel verzekeringsmaatschappijen, de Food and Drug Administration (FDA), de National Institutes of Health (NIH), de Centers for Disease Control (CDC), ziekenhuizen en universitaire onderzoeksfaciliteiten. De microbiële doctrine bracht de vaccinatietechniek voort die in 1796 blindelings door Edward Jenner was begonnen. Jenner nam pus van de
zweren van zieke koeien en injecteerde het in het bloed van zijn ‘patiënten’. Zo ontstond een verachtelijke praktijk (immunisatie / vaccinatie) waarvan de aard tot op de dag van vandaag weinig is veranderd en wiens begrip nog steeds wordt vertroebeld door de theorie van Pasteur. Hierdoor ontstond ook de ontwikkeling van antibiotica, de eerste was penicilline in 1940. Een antibioticum is het giftige afval van de ene kiem die wordt gebruikt om een ​​andere te doden. Penicilline is het gif van een schimmel. Dit heeft geleid tot de verspreiding van agressieve en hardnekkige vormen van resistente stammen die ons vandaag de dag achtervolgen.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie