Stevia

Stevia wel of niet

Stevia is 300 x sterker dan suiker. Je kunt je wel indenken dat als de hersenen informatie binnenkrijgen dat er heel veel suikers binnen komen, al de chemische processen rondom het suiker gebeuren.. omzetting ed op een lager pitje worden gezet. m.a.g. er helemaal geen suikers via de insuline naar de cel wordt getransporteerd. Dat heeft weer tot gevolg dat de cel geen energie meer binnen krijgt met al de gevolgen van dien.Afbeelding

2 thoughts on “Stevia

  1. Hallo,

    Wat een goede info geeft u op deze site en op facebook, mijn dank daarvoor. Ik hoop meer van u te mogen leren en zo schrok ik ook van dit artikel over stevia. Het wordt door velen als gezond alternatief voor suiker gezien….mag ik aannemen dat het een verkeerde perceptie is? Indien ik het verkeerd begrepen hen, zou u mij dan het een en ander willen toelichten…? Ik ben opzoek naar een gezond alternatief voor suiker, dat je alvleesklier niet meteen op springen brengt qua glucose….mijn darmen kunnen suikers en gist niet zo goed verwerken merk ik…gevolg obstipatie…kunt u mij anders alternatieven geven voor gist en suikers? Suikers ook in verband met lactose intolerant….Alvast bedankt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s