Schimmels oorzaak van kanker?

Borstkanker wordt in verband gebracht met een verhoogde frequentie van de consumptie van schimmel-gefermenteerde kaas. Schimmels produceren giftige metabolieten die mycotoxinen genoemd worden. Deze kunnen kanker veroorzaken. Aflatoxine is een mycotoxine met carcinogene potentie. Deze wordt aangetroffen in inferieure pindakaas en andere noten- en zuivelproducten. Onderzoekers bestudeerden in 1993 menselijk borstkankerweefsel en ontdekten aanzienlijke hoeveelheden carcinogene aflatoxine in het kankerweefsel, wat duidt op aflatoxine en dus schimmel als een oorzaak van borstkanker.
De pH-waarde van onze interne vloeistoffen beïnvloedt elke cel in ons lichaam. Een chronisch te hoog zuurgehalte tast lichaamsweefsel aan, en als er niets aan gedaan wordt zal het alle cellulaire activiteiten en functies hinderen. Met andere woorden: een te hoge zuurgraad verstoort het leven. Het ligt aan de basis van kanker.

Een andere website van natuurpraktijkaurora gaat over voeding:

http://hetpaleodieet.wordpress.com

Hebt u Facebook en vindt u het interessant wat er in dit blog staat, voeg Alie Wouda dan toe als vriend, om direct op de hoogte gebracht te worden van tips, voeding’s adviezen wetenswaardigheden etc..
https://www.facebook.com/natuurpraktijkaurora

Lees verder

http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/2010/08/drsimoncini-en-revolutionaire.html

2 thoughts on “Schimmels oorzaak van kanker?

  1. Mijn man heeft al bijna een jaar last van ringworm (schimmel) in zijn liezen. Hij heeft al een aantal natuurlijke anti-schimmel middeltjes gebruikt, de plekjes worden niet kleiner, maar ook niet groter meer……..De (hormoon) zalf van de dokter hielp wel, de ringworm verdween helemaal, om vervolgens na een paar maanden weer helemaal terug te komen, nu dus bijna een jaar geleden! Het had de schimmel alleen onderdrukt. Onlangs werd ook duidelijk dat ie tegen een Emotionele BurnOut zit, en dat zijn onderste 2 chakra’s dicht zitten. Daar heeft hij nu healings en oefeningen voor.
    Hij heeft volgens de doktoren meer kans op een bepaalde nierkanker, een erfelijke ziekte, zijn vader is daardoor al een nier kwijt geraakt. Ik begin me n.a.v. deze artikelen toch zorgen te maken………
    Wat kunnen we het beste doen?

  2. Hey would you mind letting me know which web host you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Kudos, I appreciate it! kbeccfcbfedgaedf

Geef een reactie