Ik ben een blij mens

Vanaf 1995 zit ik al met mijn praktijk in Beringe, dat is volgend jaar al weer bijna 20 jaar. Ik weet nog dat ik in mijn omgeving sprak over gezonde voeding, over de oorzaak aanpakken van de kwaal ipv het te onderdrukken. Weinig respons kreeg ik, behalve dan van mijn cliënten, ik hield me daarom wat op de achtergrond, tenslotte dacht ik ook: ” wie ben ik”, om dit te zeggen. Maar wat gebeurd er toch om me heen? Wordt iedereen wakker? Ik hoef maar een tijdschrift of krant open te slaan en ik lees, wat ik al jaren loop te verkondigen in mijn praktijk. Ik word hier zo gelukkig van. YES, YES, YES, ik hoef het niet meer alleen te vertellen (zo voelde het ALTIJD). Maar nog wel even een kanttekening, we weten nu welke voeding goed voor ons is en waarom. Maar er is natuurlijk nog wel iets wat ik wil noemen en dat is; zorg dat uw darmen optimaal werken (elke dag mooie worst met een puntje eraan), zorg dat de zuurgraad op peil is, de spijsvertering goed werkt, uw ontgifting’s organen op de juiste manier gifstoffen uit kunnen scheiden, door het toevoegen van de juiste supplementen. Op verantwoorde wijze gaat sporten, voor niet iedereen is het, hetzelfde. (bent u erg gestrest en u sport ook nog heel intensief, gaat dit ten koste van de bijnieren, m.a.g. bijnier uit putting, om maar een voorbeeld te noemen. Dat u een goede nachtrust hebt en vooral weinig stress hebt, lief bent voor uw zelf, blokkades opheft, niet met problemen rondloopt. Etc etc. Maar wie weet over 20 jaar staat dit ook in elke krant of tijdschrift die ik open. En wie weet gaat men dan eerst naar een Orthomoleculair geneeskundige of wie dan ook, want wie ben ik. Wie weet………

Geef een reactie