De Nieren genezen met zuiveringszout! (natriumbicarbonaat) en meer

Schermafbeelding 2014-11-15 om 17.29.12Natriumbicarbonaat; werking

 • Zuurstof (O2) niveaus gaan omhoog door verhoogde alkaliteit aan de cellen
 •  Een van de meest fundamentele middelen tegen nierziekte.
 • voortgang van chronische nierziekte drastisch kan vertragen.
 • Werkt om de ATPase  door stimulatie omdat het daar direct op inwerkt.

Waar kun je het voor gebruiken?

 • Bakken,
 • Schoonmaken,
 • Behandeling van bijensteken,
 • Behandeling van astma,
 • kanker
 • zure oprispingen
 • is zo effectief bij de behandeling van nierziekte dat het voorkomt dat patiënten aan nier machines moeten worden gezet.
 • luieruitslag.
 • Mensen die gedialyseerd worden kunnen hun conditie omkeren met het gebruik van natriumbicarbonaat”, die moeite hebben met het uitscheiden van zuren
 • chronische ontstekingsziekten en auto-immuunziekten
 • vergiftiging of overdoses van vele chemische en farmaceutische geneesmiddelen door hun cardiotoxische en neurotoxische effecten
 • absorberen van zware metalen, dioxinen en furanen.

De alvleesklier is primair verantwoordelijk voor de productie van enzymen en bicarbonaat en is noodzakelijk voor een normale vertering van voedsel. Bicarbonaat is zo belangrijk voor de bescherming van de nieren dat zelfs de nieren beginnen met het produceren van bicarbonaat en nu weten we het gemeenschappelijke kenmerk van diabetes en nierziekten. Wanneer het lichaam wordt geraakt door reducties in bicarbonaat wat deze twee organen uitstoten, ‘zure omstandigheden bouwen zich op en vervolgens begint de gehele lichaam fysiologie te verslechteren. Eveneens wanneer zuur opbouw de de normale bicarbonaat capaciteit van deze organen overtreft, begint cellulaire verslechtering.

De nieren alleen produceren ongeveer tweehonderdvijftig gram (ongeveer een half pond) bicarbonaat per dag in een poging om zuur te neutraliseren in het lichaam. De nieren controleren en beheersen de zuurgraad of het “zuur-base” (pH) evenwicht van het bloed. Als het bloed te zuur is, maken de nieren bicarbonaat aan om de pH-balans te herstellen. Indien het bloed te alkalisch is, dan scheidt de nier bicarbonaat in de urine om het evenwicht te herstellen. Zuur-base balans is het netto resultaat van twee processen, eerst het verwijderen van bicarbonaat na waterstofionen productie van het metabolisme van voedingsbestanddelen; tweede, de synthese van het “nieuwe” bicarbonaat door de nieren.

Het wordt gesteld dat normale volwassenen die gewone Westerse diëten volgen chronische, laaggradige acidose hebben en die met de leeftijd toeneemt. Deze overmaat aan zuur of acidose, wordt beschouwd als een bijdrage aan vele ziekten en dragen bij aan het verouderingsproces. Acidose komt vaak voor wanneer het lichaam niet voldoende bicarbonaat ionen (of andere alkalische stoffen) produceert om de zuren te neutraliseren. Deze zuren in het lichaam zijn afkomstig vanuit de stofwisseling door bijvoorbeeld het drinken van zeer zure dranken zoals cola, en we zien het zelfs bij gebotteld mineraal water.

Een van de belangrijkste redenen waarom we zuur worden is door overconsumptie van eiwitten. Het eten van vlees en zuivelproducten kan het risico op prostaatkanker verhogen, suggereert onderzoek. We zouden hetzelfde voor borst- en andere kankers kunnen zeggen.

Bron

E-Book genezen van nieraandoeningen

3 thoughts on “De Nieren genezen met zuiveringszout! (natriumbicarbonaat) en meer

 1. Mijn naam is Rich Hams uit Dubai. Ik ben 59 jaar. Ik was ziek van diabetes meer dan 15 jaar. De artsen vertelden me dat ik nooit zal maken. Ik dacht dat mijn hele dagen in het leven zal op mysterieuze wijze worden beëindigd. Ik begon na te denken over mijn leven en lopen als een dode man, totdat ik in contact met deze kruiden arts die kruiden wortel en kruiden voorbereid voor mij kwam. Ik dacht dat het een grap was, totdat ik ging voor controle 10 dagen later en vond dat mijn diabetes is verdwenen. Zijn kruiden behandelingen zijn zo natuurlijk en geen bijwerkingen hebben. contact met hem vandaag als u deze hulp bij nodig

Geef een reactie