Atriplex halimus

  • voorkomt hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt
  • helpt bij overgewicht
Atriplex Halimus

Atriplex Halimus

Veel mensen zijn min of meer verslaafd aan chocolade en andere zoetigheden. Deze eetgewoontes beïnvloeden de bloedglucosespiegel en zorgen voor overgewicht. Voor deze mensen, die zich dikwijls ook vermoeid voelen, is Glucobalans een goede oplossing, in combinatie met een aantal dieetmaatregelen en voldoende lichaamsbeweging.

In de zorgvuldig uitgebalanceerde formule van Glucobalans spelen het kruid Atriplex halimus en het mineraal chroom de hoofdrol. Zowel chroom als Atriplex helpen om een hongergevoel te voorkomen doordat ze de bloedglucosespiegel normaal houden en ze de drang naar zoetigheid verminderen. Atriplex is rijk aan essentiële mineralen zoals kalium, chroom, mangaan, selenium, boron, zwavel, fosfor, lithium en magnesium; voedingsstoffen die de alvleesklier helpen bij de productie en werking van insuline.

Ook bekend als: Melde
Gebruikte delen: Bladeren en Wortels
Bevat veel Vitaminen, mineralen en sporenelementen

Eigenschappen

  • Reguleren van de bloedsuikerspiegel
  • Pre-menstruele stabilisering bloedsuikerspiegel
  • Vermindert behoefte aan zoet

Toepassing

  • Ouderdomsdiabetes
  • Hypoglycemie
  • Pre-menstruele fluctuaties bloedsuiker
  • Beheersing gewicht en zoetbehoefte

(* beter niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding, ernstige nier- leveraandoening)

Geef een reactie