Duurzame, gezonde cosmetica

Afbeeldingsresultaat voor zwangerEen Veilig Nest adviseert zwangere vrouwen over het gebruik van cosmetica – “Duurzame en gezonde cosmetica voor a.s moeders”

Voor aanstaande ouders is de zwangerschap naast een blije ook vaak een spannende tijd. Om tegemoet te komen aan vragen van ouders op het gebied van gezondheid en duurzaamheid presenteert WECF’s Een Veilig Nest de Cosmetica folder voor zwangere vrouwen.

Het feit dat schadelijke stoffen tijdens de zwangerschap van moeder op kind worden overgedragen is inmiddels wetenschappelijk bewezen. Een zwangere vrouw is dubbel zo kwetsbaar, omdat ze niet alleen aan haar eigen gezondheid, maar ook aan die van haar kind moet denken. Het ongeboren kind kan worden blootgesteld aan diverse schadelijke stoffen, die gevolgen kunnen hebben voor zijn of haar gezondheid.

Bron

facebook-button

Geef een reactie