Wat is orthomoleculaire geneeskunde?

De #orthomoleculairegeneeskunde is een vorm van geneeskunde die de oorzaken van ziekte aanpakt door het gebruik van #lichaamseigen, #niettoxische stoffen (#vitaminen, #mineralen, #enzymen, #aminozuren, #vetzuren, #water, #zuurstof) die een verstoord evenwicht in het lichaam herstellen. Op die manier kan ziekte voorkomen én genezen worden. De orthomoleculaire geneeskunde brengt de juiste molecule op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, volgens de unieke behoefte van elk individu op dat moment. Ze doet dat via voeding, leefstijl en suppletie

afspraak maken? info@natuurpraktijkaurora.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s