Start met een cursus fit & vitaal

V O O R K O M E N – I S – B E T E R –  D A N – G E N E Z E N

Bijna gratis


In een12 weken durend programma gaan we je lichaam fitter maken door tips over hoe en hoevaak je moet bewegen. We brengen kleine verstoringen zoals: darmklachten, zuurbranden, gewrichtsklachten, vermoeidheid, inslaap problemen, hypoglycemie (wisselende bloedsuikerspiegel) hart kloppingen, eczeem, haaruitval, bloedend tandvlees, terugkerende infectieziekten, etc. etc. weer in balans met natuurlijke middelen. Ook is het belangrijk dat je zo weinig mogelijk stress ervaart en of leer je om op een effectieve manier met stress om te gaan, dmv  Mindfulness.

       V O O R K O M E N – I S – B E T E R – D A N – G E N E Z E N

Schermafbeelding 2017-10-31 om 21.02.49

Aanvullende informatie:
Kosten: (heb je een aanvullende verzekering dan kost het je bijna niets)
Email: info@natuurpraktijkaurora.nl                                                                  Locatie: Vreedepeelweg 4 Beringe
Informatie ochtend: Appen?

Start cursus Appen?

Geef je op voor de informatie ochtend……………………………..

img_2777


Alie Wouda van der Tuin
info@natuurpraktijkaurora.nl

Wat er nog meer op het programma staat aan cursussen en lezingen? klik op deze regel en lees verder……………

Alie Wouda                                                                                               Natuurpraktijk Aurora

  • Vreedepeelweg 4
    5986 NW Beringe

Geef een reactie

Related Posts

FlavonoidenFlavonoiden

FlavonoĆÆden Orthomoleculaire therapie Beschrijving De term flavonoĆÆden (ook wel bioflavonoĆÆden genoemd) staat voor een uitgebreide groep secundaire plantenstoffen die als pigmenten een grote bijdrage levert aan de felle kleuren van

Beta-CaroteenBeta-Caroteen

Beta-Caroteen Natuurlijke bronnen: Groene bladgroente, worteltjes en andere oranje groente. Eigenschappen: Provitamine van vitamine A. Uit 1 beta-caroteenmolecuul kunnen 2 moleculen vitamine A ontstaan. Is wateroplosbaar. Kan gunstig werken op/bij:

%d bloggers liken dit: