Maak je lichaam weerbaar tegen het Corona virus met de volgende middelen

Kijk eerst voor uitleg het volgende filmpje.

Bestel nu voor 15 % korting

Fotografie: Petra van der Tuin

1. VITAMINE C,
2. MUCOPERM, (Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat), Vitamine D, Vitamine C, Vitamine B12, Vitamine B9 (foliumzuur), Vitamine B8 (biotine), Vitamine B6, Vitamine B5, Vitamine B3, Vitamine B1, Vitamine A, L-Glutathion, L-cysteïne, L-Glutamine, Enzymcomplex (bromelaïne, papaïne, trypsine, lipase, catalase, rutine, superoxide dismutase (SOD)), Alfaliponzuur, Spirulina, Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel), Gamma oryzanol, Silybum marianum (mariadistel), Curcuma longa (kurkuma), OptiMSM® (Methylsulfonylmethaan), Selenomethionine, Mangaanbisglycinaat, Zinkbisglycinaat, Magnesiumbisglycinaat.)
3. PRO STATIDIL, (Magnesiumbisglycinaat, Quercetine, Curcuma longa (kurkuma), OptiMSM® (Methylsulfonylmethaan), Origanum vulgare (wilde marjolein), Filipendula ulmaria (moerasspirea), Urtica dioica (grote brandnetel), Zingiber of cinale (gember), Camellia sinensis (theestruik), Vitis vinifera (wijnstok), L-Glutathion, Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat), Vitamine D3 
4. LACTOPHAR (probiotica) 5. OMARIN (omega 3 vetzuren) 6. Oleotes (Vit. K2, Magnesiumbisglycinaat, Olea europaea (olijfboom), Taurine, Vitis vinifera (wijnstok), Achillea millefolium (duizendblad), Taraxacum of cinale (paardenbloem), Pinus maritima (zeeden), vit. D3, Co-enzym Q10)


Om je lichaam volledig in balans te brengen, kun je deze middelen
bestellen bij de firma Nutriphyt.

Hoe gaat de bestelling in zijn werk? – ga naar de firma nutriphyt kies bovenin voor Webshop – kies in de linkerkantlijn de producten die u nodig heeft – u ziet dan een foto van het product met daaronder een oranje knop Bestellen – klik dan op die knop Bestellen – indien u meer dan 1 stuk van het product nodig hebt, klik dan op het +-symbool – nadat alle producten in uw Winkelwagen zitten gaat u (voordat u naar Afrekenen gaat) naar de linkerzijde waar u de Zorgverlenercode (kortingscode) kunt ingeven (de code voor 15% korting is NUTRI-776767) – na het ingeven van de code wordt de prijs verlaagd met de korting – klik daarna op Afrekenen – kies bij voorkeur voor Ideaal of PayPal omdat het geld dan direct wordt overgemaakt en de producten ook direct naar u worden toegestuurd. Hartelijke groet,- kies bovenin voor Webshop – kies in de linkerkantlijn de producten die u nodig heeft – u ziet dan een foto van het product met daaronder een oranje knop Bestellen – klik dan op die knop Bestellen – indien u meer dan 1 stuk van het product nodig hebt, klik dan op het +-symbool – nadat alle producten in uw Winkelwagen zitten gaat u (voordat u naar Afrekenen gaat) naar de linkerzijde waar u de Zorgverlenercode (kortingscode) kunt ingeven (de code voor 15% korting is NUTRI-776767) – na het ingeven van de code wordt de prijs verlaagd met de korting – klik daarna op Afrekenen – kies bij voorkeur voor Ideaal of PayPal omdat het geld dan direct wordt overgemaakt en de producten ook direct naar u worden toegestuurd.

En de volgende voeding waar ik in het filmpje over had is?

Alie Wouda                                                                                               Natuurpraktijk Aurora

  • Vreedepeelweg 4
    5986 NW Beringe

Geef een reactie