Oorzaak van een ziekte

De oorzaak van een ziekte is hoe je onbewust in het leven staat, hoe je bent geprogrammeerd en van waaruit je handelt. (Met natuurlijke middelen; voeding, orthomoleculaire middelen, kruiden, homeopathie, bioresonantie etc. behandel ik de ziekte, maar deze komt weer terug door een automatisch afspelend programma vanuit je onbewuste brein) Met de training “Master Your Mind” die ik nu ook online geef krijg je toegang tot dit stukje onbewuste brein. Je krijgt hier zicht op, om vervolgens door het toepassen van technieken deze ziekmakende programma’s te herprogrammeren waardoor je blijvend een vrijer en gezonder leven creëert.

Dit filmpje illustreert hoe dit werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s