Louis Pasteur en Antoine Bechamp

1. Alpha-hemolytische streptokokken 

2. Neisseria (gonorroe en meningitis)

 3. Coagulase-negatieve stafylokokken 

4. Staphylococcus Aureus

 5. Groep A streptococcus 

6. Hemophilus hemolyticus

 7. Gisten, difteroïden en anaëroben 8. Pneumokokken en gramnegatieve bacil 9. Gamma streptokokken

 De meeste besmettelijke pathogene bacteriën, gisten, schimmels en schimmels, gedijen goed bij een onevenwichtige pH.  De volgende bacteriën, allemaal bekende vijanden van de moderne oorlog tegen bacteriën, groeien optimaal op pH-onevenwichtige media:

 stafylokokken (stafylokok infectie), meningokokken (meningitis), streptokokken (keelontsteking), corymbacterium difterie (difterie), pneumokokken (pneumonie) clostridium tetani (tetanus),

 h.  influenza

 (de griep) en anderen

 De kiemtheorie, virustheorie, genetische theorie en auto-immuuntheorie – hedendaags

  theorieën over het veroorzaken van ziekten – zijn allemaal gebaseerd op en steunen op IMMUNOLOGIE.  Immunologie is gebaseerd op en moet worden ondersteund door Darwiniaanse concepten van evolutie.  Trek het evolutionaire fundament eruit en alle heersende theorieën storten in;  de veel gepubliceerde, maar niet bestaande vooruitgang van de moderne geneeskunde wordt aan de kaak gesteld als scatologen !.  Desalniettemin wordt nog steeds aangenomen dat de kiemtheorie de centrale oorzaak van ziekte is, omdat er omheen een wereldwijde ondersteunende infrastructuur van commerciële belangen bestaat die op basis van deze theorie miljardenindustrieën heeft opgebouwd.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie