Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Het vreemde is dat Pasteur zelf op zijn sterfbed zou hebben toegegeven dat “Claude Bernard gelijk had – de microbe is niets, het terrein is alles.”  Maar zelfs toen hij op sterven lag, zou hij de demonstratie van dit feit aan wie het verschuldigd was, niet de eer geven – -Antoine Béchamp!  Eén organisme kan snel vele vormen aannemen en het kan in verschillende fasen tegelijk zijn.  De gifstoffen (zuren) uit het hele spectrum van deze microforms combineren om symptomen te veroorzaken, of provoceren het lichaam om ze te produceren.  De giftige output van gist, schimmel en schimmels is een primaire verstorende invloed op het lichaam.  Maar het zijn niet de microforms zelf die de ziekte veroorzaken.  Ze verschijnen alleen vanwege een aangetast biologisch terrein.  Pleomorfisme is waarneembaar als alleen de medische wetenschap de moeite neemt om te kijken.  Zodra deze ontwikkelingscyclus is begonnen, brengt het het terrein verder in gevaar, waardoor een

  vicieuze cirkel van onbalans.  Zoals eerder uitgelegd, vertrouwen mensen voor het leven op bepaalde micro-organismen, net als elk hoger organisme op aarde.  Ze bevinden zich voornamelijk in ons spijsverteringskanaal.  Dit is een onweerlegbaar feit.  Het is niet zo moeilijk om je voor te stellen dat andere vormen het over zouden kunnen nemen als de habitat verandert.  Invasie is hiervoor niet nodig.  Ze kunnen vanuit elke cel evolueren.  De principes van pleomorfisme en terrein begrijpen, is begrijpen waarom we ziek en moe zijn.  Zodra we begrijpen WAAROM we ziek en moe zijn, kunnen we beginnen met het aanbrengen van de noodzakelijke veranderingen in onze levensstijl om ons lichaam weer in balans te brengen.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie