Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Donkerveld microscopie

 Door levend bloed onder een donkerveld, fasecontrastmicroscoop te bekijken, kunnen pleomorpische vormen worden gezien.  Dit type analyse van levende cellen wordt ook gebruikt in de mariene biologie voor het observeren van klein zeeleven met fragiele buitenhuiden.  De krachtige microscoop kan objecten tot 28.000 vergroten

 tijden, waardoor men bacteriële en schimmelvormen duidelijk tot in detail in het bloed kan zien!  Het bloedmonster wordt verlicht door een speciaal apparaat in de microscoop dat een fasecontrastcondensor wordt genoemd.  Objecten onder de lens verschijnen tegen een zwarte en / of grijze achtergrond.  Dit levert beelden van superieure kwaliteit op.  Men kan rode en witte bloedcellen zien;  gekristalliseerde exotoxinen, mycotoxinen, cholesterol, metalen;  bloedproppen;  tekenen van zuurstofgebrek;  onverteerde vetten;  bacteriën, gist, schimmels en vele andere dingen – alles in ÉÉN druppel levend bloed!  Als u levend bloed op een dia of op een video bekijkt, ziet u dat bacteriën, gisten, schimmels en schimmels zich voeden en groeien terwijl het bloed zijn voeding en zuurstof verliest.  Het meest verbazingwekkende is dat deze vormen rechtstreeks uit voorheen gezonde rode en witte bloedcellen komen!  Ze leven van de essentiële voedingsstoffen van uw lichaam: glucose, eiwitten, vetten, hemoglobine, weefsels en organen.  Ze desorganiseren of veranderen van vorm in aanwezigheid van zuurstof.

 Het Amerikaanse medische establishment kijkt niet naar levend bloed.  Ze richten zich voornamelijk op chemische analyse om hun diagnose te stellen en missen daarbij de show.  Ook wanneer ze naar bloed kijken, verstoort hun praktijk van het “kleuren” van monsters ze.  In feite zijn biologische vormen en elementen gedefinieerd door de kunstmatige conventie van kleuring, dus werpen dat vooroordeel over het hele onderwerp.  Deze benadering is een ingewortelde gewoonte die religieus wordt onderwezen in medische scholen en wordt beoefend in onderzoek.  Maar het is smal en beperkt, en verblindt vrijwel degenen die erop vertrouwen.  De werking van de chemische vlek verbetert visueel bepaalde dingen, zoals de celwand en de kern.  Maar dit gaat ten koste van het verstoren en desorganiseren van alle levende, bewegende, voedende microformulieren – ze worden onzichtbaar of niet-identificeerbaar.  Dientengevolge verwijzen waarnemers van dood bloed naar deze vormen als “artefacten”, “organellen”, “microsomen”, enz. Zodra een persoon de nodige correcties heeft aangebracht om zijn innerlijke terrein terug te winnen, wordt zijn bloed opnieuw onder de microscoop onderzocht.  Het is duidelijk te zien wanneer de symotogene microformulieren worden verminderd of volledig zijn uitgeroeid.  Het komt erop neer dat we voor onze kleine levenseenheden een geschikte omgeving moeten bieden.  We moeten met hen omgaan op hun niveau, want daarna zullen ze worden wat ze moeten, en geen enkele manipulatie met drugs zal hun evolutie stoppen of hun nageslacht volledig onderdrukken.  Als het zou kunnen, zou het ook het einde van de gastheer zijn.

In mijn praktijk pas ik ook donkerveld analyse toe via een computer gestuurd programma

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie