Louis Pasteur en Antoine Bechamp

Wat de meeste mensen een ‘ziekte’ noemen, is eigenlijk een symptoom of een verzameling symptomen.  Kankertumoren zijn bijvoorbeeld symptomen en daarom heeft het proberen ze te bestrijden geleid tot de epidemie die we vandaag hebben.  Wat mensen vaak als oorzaak van ziekte beschouwen, zijn symptomen.  In deze categorie bevinden zich bacteriën, gist en hun nakomelingen.  Wanneer ziektekiemen betrokken zijn bij ziekte, produceren of beïnvloeden ze het lichaam om secundaire symptomen te veroorzaken.  In de orthodoxe geneeskunde worden deze secundaire symptomen beschouwd als de ziekte.  Het antwoord ligt echter in de staat van uw terrein.  Is het in balans?  Of ondersteunt het de ontwikkeling van ongewenste gasten?  Als het eenmaal op gang komt, wordt de onbalans een vicieuze cirkel.  Bij pH-onbalans bevinden lichaamsweefsels zich aan de zure kant.  De zure toestand wordt bevorderd door een

  aantal dingen, waarvan de belangrijkste soorten voedsel en een slechte spijsvertering zijn.  Bij een slechte spijsvertering fermenteert of verrot het voedsel.  In de vroege stadia van de onbalans zijn de uiterlijke symptomen mogelijk niet erg intens en worden ze vaak behandeld (gemanipuleerd) met medicijnen.  Ze omvatten zaken als: huiduitbarstingen, hoofdpijn, allergieën, verkoudheid en griep en sinusproblemen.  Naarmate de zaken verder uit balans raken, ontstaan ​​er ernstigere omstandigheden.  Verzwakte klieren, organen en systemen beginnen te wijken – schildklier, bijnieren, lever, enz.

 Helaas speelt symptoommanipulatie een grote rol bij het veroorzaken van ergere symptomen

 later.  Maar de meeste mensen overwegen of beseffen dit niet wanneer ze voor een snelle medische oplossing gaan.  Zelfs de meeste artsen weten het niet of vertellen het niet.  De medische / militaristische benadering is een vervanging van kunstmatige therapie door natuurlijke, door vergiftiging over voedsel, waarbij we mensen vergif (drugs) geven, in een poging de verhongeringsreacties te corrigeren (aanvallen).  Gebrek aan begrip creëert angst, maar wanneer we begrijpen dat zowel gezondheid als ziekte worden gecreëerd

 door onze eigen leef- en eetgewoonten, is er geen angst meer voor ‘ziektekiemen’.  Onze individuele immuunsystemen zijn onontkoombaar verbonden met de planeet Aarde, van wie we gemaakt zijn.  De hele planeet Aarde, de complete geosfeer, heeft een eigen functionerend immuunsysteem, een zelfbeschermend, regenererend, genezend systeem.  Als we niet geïntegreerd zijn in dat systeem, of we beschadigen dat systeem, is het onvermijdelijke resultaat onze eigen degeneratie.  Er is geen zegen die iemand ooit heeft ontvangen die niet met de aarde was verbonden, ook al kwam die van internet!  Zelfs het British Medical Journal van november 1950 gaf toe: “Met de beste zorg is zware bacteriële besmetting van vaccinlymf onvermijdelijk tijdens de bereiding ervan, en er kunnen wel 500 MILJOEN organismen per ml aanwezig zijn …” Dit is waar,  als bacteriën ziekten veroorzaakten, zou iedereen die zijn eerste vaccinatie kreeg binnen 24 uur na inenting aflopen.

Wil jij je lichaam weer in balans? Maak een afspraak

Wil je me volgen op Facebook, voeg me dan toe of like een van mijn pagina’s Natuurpraktijkaurora of Orthomoleculaire geneeskunde

Geef een reactie