Allergie behandelen via bioresonantie

Schermafbeelding 2018-01-17 om 20.04.39

SOORT KLACHTEN

Jeukuitslageczeembenauwdheidgalbultenmisselijkheidtranende ogenniezenmigraine, zo maar een paar klachten die allemaal kunnen voortkomen uit allergie. Allergie door voedsel, metalen en bijvoorbeeld huisstofmijt of pollen, veel mensen hebben er last van.

Allergie is een reactie van het immuunsysteem op lichaamsvreemde stoffen (allergenen), die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn, zoals stuifmeelkorrelshuidschilfers van dieren, uitwerpselen van huisstofmijt, schimmelsporen of voedselbestanddelen. Allergenen komen vooral via de huid en via de luchtwegen het lichaam binnen, waarna het immuunsysteem deze allergenen onschadelijk probeert te maken met een soms ‘overdreven’ allergische reactie. De klachten (loopneus, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree) zijn niet afkomstig van het allergeen zelf, maar van de reactie van het immuunsysteem op het allergeen. Hooikoorts is een bekend voorbeeld.

Allergie wordt wel eens een welvaartsziekte genoemd. Afgezien van het feit dat allergie van alle tijden is zit er wel een kern van waarheid in deze uitspraak. Door verbeterde hygiene, variabele voeding is ons lichaam minder goed in het afweren van aanvallen van buitenaf waardoor we vatbaarder worden voor niet lichaamseigen stoffen. Dat resulteert soms in infecties en (vaker) allergische reacties. De snelle uitbreiding van allergieën de laatste halve eeuw wordt veroorzaakt, voor meer dan 90%, door verontreinigingen zoals giftige chemische stoffen, zware metalen en metabole afvalstoffen in het lichaam. Ook straling, (mobiele telefoons) speelt een rol. De toxische stoffen en straling verzwakken het immuunsysteem en deze is niet meer in staat om alle giftige stoffen te absorberen. Het lichaam wordt gedwongen tot het nemen van noodmaatregelen, d.w.z het vormt antistoffen, die vervolgens de lichaamsvreemde stoffen (allergenen) neutraliseren. Dit zijn de z.g.n. allergische reacties. De mens is niet aangepast aan de moderne industriële omgeving, de veranderingen gaan sneller dan de evolutie.

Door de bij allergie ontstane allergiesche reacties kunnen veel mensen minder goed functioneren. Anderen kunnen echt ziek worden. Sommige allergieën zijn zelfs levensbedreigend doordat zij het vrij ademenen verhinderen of tot hartkloppingen leiden. Met name mensen met een van nature zwakke gezondheid lopen hierbij de grote risico’s. Anafalaxie, de medische term voor acute allergie is ook voor gezonde personen levensbedreigend.

Allergieën kunnen veroorzaakt worden door inhalatie, inname van voedsel, contact of bijvoorbeeld door een wespen of muggenprik tot stand komen.

HOOIKOORTS

Vijtien tot twintig procent van de bevolking heeft er last van: Hooikoorts. Hooikoorts is niet te genezen maar de juiste behandeling kan de klachten wel verminderen. Door op tijd in te springen op de periodes waarin de hooikoorts kans het grootst is kan de allergische reactie verminderd en soms zelfs helemaal weggenomen worden. Hooikoorts wordt veroorzaakt door door allergie voor stuifmeel (pollen) van plantenzoals grassen en boomsoorten. De stof die de hooikoorts veroorzaakt wordt door de wind verspreid waardoor het voor de hooikoortspatient moeilijk wordt de allergie te vermijden. Hooikoorts is een seizoensgebonden allergie.

VOEDSEL ALLERGIEËN

Bij voedsel allergie worden mensen ziek van normaal gezond voedsel. De een krijgt buikklachten, de ander huidklachten of last van de ademhaling (kortademig). Sommige voedsel allergieën zijn dermate krachtig dat deze levensbedreigend is (anafylactische shock). Voor de meeste mensen met voedsel allergie geldt echter dat ze lichte tot zware ongemakken ervaren bij het innemen van sommige voedselproducten. De meeste allergische reacties ontstaan op koemelk, schaaldieren, schelpdieren, vis, kippenei, noten, pinda, soja, appel en sesamzaad.

METAAL ALLERGIEËN

Metaal allergie wordt veroorzaakt door allergenen. Metalen die de meeste allergische reacties veroorzaken zijn nikkelchroomkobaltpalladium en incidenteel titanium. De allergische reactie wordt tot stand gebracht doordat positieve metaalionen reageren met de moleculen van huidweefsel. Som reageert het lichaam direct op dit contact, in andere gevallen na één of meerdere dagen. De klachten die daarbij kunnen optreden zijn o.a.: rode huid, eczeem, jeuk, blaasjes, bobbeltjes en huidschilfers.

DE BEHANDELING VAN ALLERGIE MET BIORESONANTIE

In grote lijnen zal de behandeling erop gericht zijn de metabolische huishouding in uw lichaam in balans te krijgen.

Voordat tot behandeling wordt overgegaan zal  u eerst met het Bioresonantie apparaat worden getest. Met de uitkomst van de testen wordt een diagnose gemaakt en een behandelplan opgesteld. Hierin staat hoe de behandeling zal verlopen en wat uw aandeel in de behandeling is. Wanneer er sprake is van voedsel allergie zal ook advies gegeven worden over uw wat u wel en niet kunt eten.

De behandeling via Bioresonantie vindt plaats met behulp van elektroden. Eventueel wordt een electrode op het te behandelen orgaan gelegd. Via de elektroden worden electro-magnetische impulsen door het lichaam gestuurd. De behandeling is volledig pijnloos en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische medicijnen. Het is mogelijk dat u na afloop van een behandeling last heeft van vermoeidheid. Dit wordt veroorzaakt doordat  het lichaam na de behandeling in hoog tempo afvalstoffen afvoert uit het lichaam. Deze  klachten zijn echter eenvoudig te verminderen door veel water te drinken. Uw nieren voeren een groot deel van uw lichaams afvalstoffen af. Veel water drinken zorgt er voor dat er meer afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Conclusie: wil je van je allergie af, dan kan je het beste een afspraak maken, want zoals je kunt lezen zijn er verschillende oorzaken dit tot een allergie kunnen leiden.

 

cropped-alie2.jpg

Alie Wouda

Wilt u een afspraak maken? Dat kan online

Geef een reactie