Lage rugpijn

Vanaf mijn 13e jaar heb ik al last van mijn rug, dat is nu 42 jaar geleden. Wat ze destijds zeiden was: ” niet meer sporten”, het meest onlogische wat ik te horen kreeg. Ja toen was ik al eigenwijs, ik ging sporten; joggen, fietsen en zwemmen. Heb alles kunnen doen en kan nog alles doen, maar heb nog steeds pijn op momenten dat ik te veel doe, of te weinig. Een leuk video filmpje kwam ik tegen
Tip vertrouw op je eigen lichaam en doe wat goed voor je is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s