Canabis inzetten tijdens kanker

Cannabis is een plant die ook wel wiet genoemd wordt. Hasj en marihuana zijn de producten van cannabis.

Schermafbeelding 2014-11-05 om 18.09.00Cannabis  bevat een stof THC wat het immuunsysteem stimuleert om tegen de kanker te vechten. Het lichaam maakt zelf ook endocannabinoïde aan(Het menselijk lichaam bevat net als dat van alle andere zoogdieren, vogels, vissen een miljoenen jaren oud endocannabinoïde- systeem. Endo betekent lichaamseigen. Endo-cannabinoïden fungeren als signaalgevers en regelen alle belangrijke processen in een levend wezen. Endocannabinoïden regelen de productie van hormonen, eiwitten, besturen het imuunsysteem, alle organen, hoe we ons voelen en wat we denken.)

Het zit ook in moedermelk:

Plaatje bij Moedermelk bevat endocannabinoïden voor groei en ontwikkeling

Uit verschillende wetenschappelijke studies is gebleken dat borstvoeding van nature veel cannabinoïden bevat die ook worden gevonden in cannabis en die essentieel zijn voor de ontwikkeling van een kind.

Zonder cannabinoïden in borstvoeding zouden pasgeborenen niet weten hoe ze moeten eten en zouden ze niet verlangen naar voedsel. Baby’s van zogende moeders krijgen natuurlijke cannabinoïden binnen die honger stimuleren en die de groei en ontwikkeling bevorderen.

Receptoren die op die stofjes reageren zijn het meest aanwezig in de hersenen. Het endocannabinoïde systeem is pas 14 jaar geleden ontdekt. Receptoren sturen processen aan zoals pijn, gedachten, ziekten etc. (THC zet dit proces uit). Dus kan het ook goed ingezet worden bij traumatische ervaringen.

Kanker
Meer kankers vanwege de enorme welvaart, slecht voedsel, bewerkt voedsel, teveel suiker, te veel dierlijke producten, luchtvervuiling en straling die je binnen krijgt. Maar ook een explosie van andere ziekten; hart en vaatziekten suikerziekten en kankers.

Wat doet het bij kanker? Kankercellen blijven delen en vermeerderen, bezitten een zogenaamde ongeremde celgroei. Als je canabis geeft gaat het als een sleutel op een slot zitten, waardoor een proces gestart wordt en ceramide worden gevormd die apoptose  stimuleert. (kankercel afsterven) meer

Op een natuurlijke manier verdwijnt de kanker.

Schermafbeelding 2014-11-05 om 19.06.18Dosering: In het begin stadium 3 x daags 1 druppel en als het kan verhogen tot 20 (4x 3 en voor slapen 8) druppels.

De verzekeringen op een rij. Als je medicinale wiet wil gebruiken en niet de tabak erbij heb je een vaporizer nodig. Sommige verzekeringen vergoeden deze ook Dus voor je nieuwe verzekering afsluit?? wellicht ff checken ?

De verzekeringen op een rij. Als je medicinale wiet wil gebruiken en niet de tabak erbij heb je een vaporizer nodig. Sommige verzekeringen vergoeden deze ook
Dus voor je nieuwe verzekering afsluit?? wellicht ff checken ?

One thought on “Canabis inzetten tijdens kanker

  1. Citaat: “Zonder cannabinoïden in borstvoeding zouden pasgeborenen niet weten hoe ze moeten eten en zouden ze niet verlangen naar voedsel. Baby’s van zogende moeders krijgen natuurlijke cannabinoïden binnen die honger stimuleren en die de groei en ontwikkeling bevorderen.”
    Hoe gaat dat dan met baby’s die de fles krijgen?
    Weten die niet hoe ze moeten eten?
    Verlangen die niet naar voedsel?
    Vind bovenstaand citaat toch wel erg ongelovig!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: