Stralingsgevaar genezen met bioniet

2014 Is het jaar waarin UPC en Ziggo miljoenen thuisrouters in hotspots hebben omgezet. In gewoon Nederlands is hiermee onze hele stedelijke omgeving in een 24 uur/dag Wi-Fi oceaan veranderd. De verwachting, niet enkel voor ons land maar internationaal is dat in 2017 ongeveer 50% van de wereldbevolking in meer of mindere mate elektrohypersensitief is geworden. Maar wat is dat precies en waarom slaat de ene persoon op tilt in een stralingveld en zit de ander nog zonder problemen met een laptop op bed?
Het antwoord zit vooral in het begrip spininversie en het feit dat 99,99% van de stralingklachten niet thermisch (door hitte) maar elektrisch (op kwantenniveau) worden veroorzaakt. Onder langdurige stralingbelasting kunnen elektronen in tegengestelde richting om de atoomkern gaan draaien. Dit heet spininversie. Er ontstaat dan een toestand in het lichaam van zogeheten nitrosatieve en oxidatieve stress, waarna mitochondriopatie (beschadiging van celkernen) optreedt. En dit is de basis voor 1001 stralingklachten variërend van hoofdpijn, chronische moeheid tot alle mogelijke vormen van ontstekingklachten en ziekten die zelfs tot ziekenhuisopname kunnen leiden. Iemand die aanvankelijk nog zijn schouders ophaalde bij de verhalen van mensen met stralingklachten kan daar plots zelf last van krijgen doordat spininversie optreed na een zekere cumulatief effect, langdurigere blootstelling.
Zelf ben ik zo elektrohypersensitief geweest dat ik speciale routes door de stad moest fietsen om niet via een verkeerd moment op een verkeerde hoek net te lang in een UMTS-beam te vertoeven zodat ik weer uren kwijt was om te herstellen. Als ik een halve minuut in de buurt van een draadloze XBox kwam steeg mijn bloeddruk naar waarden van 200 boven of meer en 160 onderdruk. Datzelfde had ik met Wi-Fi laptops na ca 10 minuten. Het koste me dan drie tot vier dagen de bloeddruk weer te normaliseren. Op ons dakterras in de Jordaan met een zendmast op 70 meter afstand kon ik niet lang vertoeven zonder hoofdpijn en druk te voelen. Ik weet als geen ander wat stralinggevoeligheid is en ben geen side liner, maar iemand die bijna tien jaar achtereen met deze ellende heeft geworsteld.
De ironie wil dat ik mijn eigen leven terugpakte doordat ik niet iets voor mezelf maar voor mijn geliefde uitvond, dat mijn leven radicaal heeft veranderd en waarmee ik nu dagelijks mensen help. Die uitvinding heeft alles te maken met het opheffen van die spininversie. Spininversie kan namelijk worden teruggedraaid door je eigen energieveld te versterken. Dit veld is geen vaag iets. Het kan gewoon met Kirlianfoto’s zichtbaar worden gemaakt en bestaat uit orgon of jing-qi (verdichte seksueel-fysieke qi) zoals het in China heet. Orgon is dus levensenergie.
Deze energie wordt al millennia door tantristen, yogi’s, qi-gong, tai chi-, en gong fu-beoefenaars in het lichaam getrokken met behulp van speciale oefeningen. De wetenschapper Wilhelm Reich was de eerste die mechanisch orgon concentreerde. Hij deed dat met speciale open kasten bestaande uit afwisselend platen metaal en lappen vilt. Door bijvoorbeeld vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen enige tijd in zo’n kast te laten zitten zorgde hij dat ze zwanger konden worden. Ook gebruikte hij een ander soort orgonmachine (cloudbuster) om droogteproblemen te verhelpen voor boeren. Het meest indrukwekkend was de ontdekking dat orgon zeer sterke antikanker eigenschappen heeft. Dit laatste vooral was voor de FDA reden om hem te gaan vervolgen, zijn enorme hoeveelheid wetenschappelijke publicaties en laboratorium te vernietigen en hem op te sluiten. Reichs ideeëngoed is echter blijven bestaan.
Orgon ontstaat uit een combinatie van organisch en anorganisch materiaal en uit de dynamische spanning tussen yin en yang, mannelijk, vrouwelijk. Erotiek boost bijvoorbeeld enorm de orgon (jing-qi) in ons lichaam. Dit is grappig genoeg ook de reden dat statistisch uit slippertjes meer zwangerschappen voortkomen dan uit vrijpartijen tussen partners die elkaar al zo lang kennen dat de erotiek is weggeëbt. Uit het beginsel organisch/anorganisch werd orgoniet uitgevonden. Orgoniet bestaat uit een mix van metaaldeeltjes, bergkristal en epoxiehars. Meestal wordt metalschraapsel gebruikt uit metaalwerkplaatsen. Je kunt het overal online kopen en het wordt overal ter wereld thuis gemaakt.
Orgoniet heeft mij echter nooit de bescherming kunnen bieden die ik zocht. Meer dan drie jaar geleden was ik al van tachyonproducten op mijn eerste zelfgemaakte orgoniet overgestapt. Tachyonen beschermen tegen veel straling, maar niet tegen Wi-Fi en bevondien ondermijnt langere blootstelling aan tachyonenergie de yin-yang dynamiek en daarmee de levensenergie (orgon). Ik maakte een alternatieve gifvrije orgoniet omdat ik intuïtief een weerzin tegen giftige epoxiehars had. Intuïtie die ondersteund wordt door planten, die veel beter groeien in een orgonveld geproduceerd met bioniet dan bij een veld afkomstig van orgoniet.
Begin dit jaar had mijn partner in een week slechts een uur of twee per nacht geslapen en stond ze op het punt om op slaappillen over te gaan. Omdat ik vermoedde dat de hoge stralingbelasting van ons huis (zendmasten vlakbij en soms tot 38 Wi-Fi velden meetbaar) de oorzaak kon zijn ben ik onze zolder richting zendmast gaan bufferen met wat ik nu als 24-Hours Bioniet aanbied op mijn website http://www.dooozz.nl. Vervolgens heb ik me gericht op een speciale slaapbioniet voor de slaapkamer waarbij ik de bioniet (orgoniet van biologisch materiaal i.p.v. epoxiehars) met kruiden en edelstenen speciaal ‘programmeerde’ op diepe ontspanning. Dit bleek een gelukkige toevalstreffer die ons slaappatroon rigoureus verbeterd heeft. Mijn partner (en ik) sliep weer en hoefde niet aan de slaapmedicatie en een bijzondere bijwerking was dat de diepe slaap waarin we weer kwamen een enorm heilzaam effect had op mijn elektrohypersensitiviteit.
Alleen in de diepe slaap kan je lichaam echt recupereren en sta je ’s morgens fit op. Met een voorloper van de zak-bioniet, de City Disc was mijn elektrohypersensitiviteit de afgelopen jaren met ca 40 a 50% afgenomen. De resterende gevoeligheid en klachten verdwenen binnen minder dan drie weken, dankzij wat nu de DOOOZz Sleep Natural Bionite is geworden. Niet alleen wijzelf hebben er baat bij, maar ik heb inmiddels een hele waslijst aan dankbetuigingen van mensen ontvangen die dezelfde ervaringen hebben. Daarnaast ontvang ik onverwachte berichten als genezing van klachten waar ze jaren mee rond hadden gelopen.
Je kunt als elektrohypersensitief een simpele spierreflextest doen om te zien of je spininversie hebt door iemand tegendruk te laten geven wanneer je rechtop zittend in een stoel je arm strekt en deze omhoog beweegt. Neem daarna een suikerklontje in de vuist van je gestrekte arm en duw opnieuw omhoog tegen de hand van je partner. Wanneer je minder energie hebt is dat een goed teken. Wanneer je er juist meer kracht door krijgt wijst dat doorgaans op spininversie. In Israël vond men een frequentieapparaat uit om spininversie te keren. Echter zodra zo’n therapiesessie is afgelopen en de stralingoceaan doorspoelt je opnieuw, dan treedt de spininversie (en de klachten) na korte tijd weer op. De enige manier om duurzaam sterk genoeg te worden in je levensveld is middels bescherming door een schoon non-toxisch orgonveld hetgeen je nog extra kunt voeden met qi-gong trainingen die zich speciaal op de jing-qi richten. Het maakt voor je leven een verschil van dag en nacht.

Adamah is cultuurfilosoof, energietrainer, auteur en ex-antistralingactivist. In 2014 richtte hij het bedrijf DOOOZz op dat bioniet produceert, een variant orgoniet die enkel natuurlijk basismateriaal gebruikt afgestemd op verschillende doelen. Adamah genas hiermee zelf van extreme elektrohypersensitiviteit en helpt sindsdien bijna dagelijks mensen met stralingklachten. Hierbij verhelpt hij vooral hun slaapproblemen waardoor hun leven en gezondheid sterk verbeteren. Zijn websites zijn: http://www.dooozz.nl (Bioniet) en http://www.adamah.nl (PEZ-trainingen)

Geplaatst in News door Benjamin Adamah

Geef een reactie