Ik kom op tv

imageGoh dat is leuk ben ik gevraagd door #omroepmax om mee te doen aan een programma #gezondverstand, dit allemaal n.a.v. dit blog. Vandaag was de dag van kennismaking #amsterdam Nadere info volgt. Vragen? info@natuurpraktijkaurora.nl

image

1 thought on “Ik kom op tv”

Geef een reactie

Related Posts

Rode wijnRode wijn

Normaliter staat alcohol niet in een positief voetlicht als het gaat om de gezondheid, maar er geldt een uitzondering. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat matige consumptie van rode wijn een

Vit B 6 stapelingVit B 6 stapeling

Aan veel supplementen wordt B6 toegevoegd Inleiding Hoge doseringen vitamine B6 in voedingssupplementen kunnen op termijn leiden tot neurologische klachten. Dit kan je herkennen aan: tintelingen in handen en voeten,

%d bloggers liken dit: