alpha-hersengolf

Waarom een behandeling met de bioresonantie bij Alie Wouda van Natuurpraktijkaurora

  • verbeter je gemoedstoestand,
  • verbeter je creativiteit,
  • verminder ADHD
  • verminder uw stress
  • verbeter je geheugen
  • verminder stress gerelateerde ziekten
  • Verminder depressieve klachten

Voordelen van Alpha Brain Waves:

SCIO-1-768x601Ontspannende gedachten / Ontspannen lichaam – De alpha-hersengolf wordt geproduceerd wanneer je lichaam kalmeert en je geest volledig ontspannen is. Je hersenen denken langzamer, je geest is helder en je kunt je zelfs enigszins slaperig voelen. Je lichaam heeft geen stress, spanning, angst of andere gevoelens van nerveus zijn. Het verhogen van uw alfahersengolfactiviteit is een ingrijpende manier om uw stress te verminderen. Toegang tot creatieve staten – Als u denkt dat u bovengemiddelde creativiteit hebt, is de kans groot dat u vaak een alfa-hersengolftoestand ervaart. Kunstenaars, innovatieve denkers en zangers hebben over het algemeen een hogere alfa-activiteit dan de gemiddelde persoon. Als je voelt dat je creativiteit ontbreekt, zal een toename van je alfagolven geweldig zijn. Verbeterde problemen oplossen – De meeste mensen kunnen hun alpha-golven niet gebruiken om problemen op te lossen. Alfagolven integreren beide hersenhelften voor betere communicatie en helderder denken. Het probleem met het ontbreken van alfagolven is dat uw linkerhersenhelft al het gewicht trekt bij het oplossen van een probleem, wanneer uw rechterhersenhelft een oplossing heeft te wachten om naar links te communiceren. Het vergroten van je alfahersegolven kan ten goede komen aan kunstenaars, schrijvers (voor schrijvers blokkeren) en creatieve denkers. Je zult je zeker niet mentaal “vast” voelen in de alfa-toestand. Om je innerlijke creativiteit te tikken, moeten je hersenen synchrone bursts van alfagolven kunnen produceren. Kalmerende, gecentreerde emoties – Alfa-hersengolven brengen je in een kalme emotionele staat. Je zult geen krachtige emoties voelen, maar je zult je “tevreden” voelen en gecentreerd zijn. Als je gestresst of zenuwachtig bent, heb je waarschijnlijk al lange tijd geen toegang tot de alfa-hersengolven. zomaar hersengolven

Teruggaan in een alfa-toestand zal je intense emoties stabiliseren en je zult een goed gevoel over jezelf hebben. Optimale atletische prestaties – Interessant genoeg, als u een atleet bent, zou u uw prestaties aanzienlijk kunnen verbeteren door sommige alfa hersengolven mee te nemen. Er zijn gepubliceerde bewijzen dat vlak voordat een golfer zijn beste shot raakt of een basketbalspeler een kans neemt (denk aan LeBron en Kobe), de alfa-activiteit in de linkerhersenhelft van hun hersenen barst. Elite-scherpschutters hebben ook een aanzienlijke uitbarsting van alfagolf activiteit getoond vóór perfecte opnamen. Ook uniek is het feit dat de EEG’s (hersengolfmeting) van pro-sporters zeer waarschijnlijk het alfaritme vertonen, terwijl newbie-atleten en zelfs fatsoenlijke atleten geen enkele alfa-activiteit vertonen. De beste hersengolf die wordt meegevoerd voor piekprestaties wordt alom beschouwd als 10 Hz (dat wil zeggen 10 cycli per seconde). Ik moedig atleten aan om wat alpha-entrainment een kans te geven en kijk of het je “in de zone” plaatst. Vermindering van angst, spanning, stress, nervositeit, angst – Het verhogen van je alfa-hersengolven leidt automatisch tot het verminderen van je angsten, spanning, stress, zenuwen en angst. Als je ooit zo verstrikt bent geraakt in een stressvolle of angstige staat, dat je letterlijk “bent vergeten hoe je kunt ontspannen”, dan zou het hebben van het vermogen om je alfa-hersengolven te verhogen, het gevoel hebben dat je een wondermiddel hebt gekregen. Alles lijkt te “stromen” – toegang krijgen tot “flow” betekent dat je in staat bent om een ​​gemoedstoestand aan te boren waar alle gebeurtenissen in het leven snel lijken voorbij te gaan en alle uitdagingen gemakkelijk en snel worden overwonnen. “Flow” is een periode waarin u geen weerstand of problemen ondervindt. Je bevindt je in een mentale toestand met optimale hersengolfstimulatie – je denkt niet te snel om jezelf te benadrukken, maar je denkt ook niet te langzaam om moe te zijn; je zit precies in het midden tussen de twee. Je voelt je ‘in balans’ en begrijpt dat je je in een gewenste staat van mentaal functioneren bevindt. Vermogen om te tikken op “Superleren” – Het vermogen om snel en moeiteloos te leren is beschreven als het fenomeen van “superleren”. Kortom, je brein is in staat om informatie te herinneren en terug te roepen met minder moeite dan normaal. Alfagolven zorgen ervoor dat je hersenen grote hoeveelheden informatie kunnen bewaren. Dit komt door het feit dat beide hersenhelften zijn geïntegreerd en met elkaar communiceren. Verbeterde werking van het immuunsysteem – Uw alpha-golven zijn verantwoordelijk voor het versterken van uw immuunsysteem. Ze zijn gekoppeld aan gezondheid, herstel van ziekte en dienen als bescherming tegen stress gerelateerde ziekten. Stress kan snel schade aanrichten aan je immuunsysteem als je lange periodes hebt zonder dat je wat tijd nodig hebt om te ontspannen; dus de alpha-activiteit verhogen. Denk positief – Onderzoek wijst uit dat door het rustige, welbevinden als gevolg van toenemende alfa-hersengolfactiviteit, ook positief denken en positieve emoties het gevolg zijn. Ik kan persoonlijk voor deze getuigen – nadat ik gedurende een langere periode in de stress was geraakt – werd mijn denken steeds positiever na een paar sessies alfa-entrainment; waarschijnlijk als gevolg van verhoogde mentale rust en kalmte. Alpha Brain Waves = Nautral antidepressivum – Alfa hersengolven zorgen voor een verhoogde afgifte van een belangrijke neurotransmitter genaamd “Serotonine.” Serotonine productie daalt meestal naar een lager niveau dan normaal in uw hersenen als u zich depressief voelt. Sterker nog, de meeste antidepressiva proberen tegenwoordig lage niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen (doe een zoekopdracht naar ‘SSRI’s’ voor meer informatie). Om deze redenen is het logisch dat alfa-hersengolven je kunnen helpen bij het afweren van je blues. Intern bewustzijn – Alfa-hersengolven worden geassocieerd met een verhoogd bewustzijn van jezelf: lichaam en geest. Waar beta-hersengolven ervoor zorgen dat de geest zich meer op externe gebeurtenissen richt, verbeteren de alpha-hersengolven het algehele bewustzijn van zichzelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven “De productie van serotonine daalt meestal naar een lager niveau dan normaal in uw hersenen als u zich depressief voelt. Sterker nog, de meeste antidepressiva proberen tegenwoordig lage niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen (doe een zoekopdracht naar ‘SSRI’s’ voor meer informatie). Om deze redenen is het logisch dat alfa-hersengolven je kunnen helpen bij het afweren van je blues. Intern bewustzijn – Alfa-hersengolven worden geassocieerd met een verhoogd bewustzijn van jezelf: lichaam en geest. Waar beta-hersengolven ervoor zorgen dat de geest zich meer op externe gebeurtenissen richt, verbeteren de alpha-hersengolven het algehele bewustzijn van zichzelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven “De productie van serotonine daalt meestal naar een lager niveau dan normaal in uw hersenen als u zich depressief voelt. Sterker nog, de meeste antidepressiva proberen tegenwoordig lage niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen (doe een zoekopdracht naar ‘SSRI’s’ voor meer informatie). Om deze redenen is het logisch dat alfa-hersengolven je kunnen helpen bij het afweren van je blues. Intern bewustzijn – Alfa-hersengolven worden geassocieerd met een verhoogd bewustzijn van jezelf: lichaam en geest. Waar beta-hersengolven ervoor zorgen dat de geest zich meer op externe gebeurtenissen richt, verbeteren de alpha-hersengolven het algehele bewustzijn van zichzelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven de meeste antidepressiva proberen tegenwoordig lage niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen (ga op zoek naar ‘SSRI’s’ voor meer informatie). Om deze redenen is het logisch dat alfa-hersengolven je kunnen helpen bij het afweren van je blues. Intern bewustzijn – Alfa-hersengolven worden geassocieerd met een verhoogd bewustzijn van jezelf: lichaam en geest. Waar beta-hersengolven ervoor zorgen dat de geest zich meer op externe gebeurtenissen richt, verbeteren de alpha-hersengolven het algehele bewustzijn van zichzelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven de meeste antidepressiva proberen tegenwoordig lage niveaus van serotonine in de hersenen te verhogen (ga op zoek naar ‘SSRI’s’ voor meer informatie). Om deze redenen is het logisch dat alfa-hersengolven je kunnen helpen bij het afweren van je blues. Intern bewustzijn – Alfa-hersengolven worden geassocieerd met een verhoogd bewustzijn van jezelf: lichaam en geest. Waar beta-hersengolven ervoor zorgen dat de geest zich meer op externe gebeurtenissen richt, verbeteren de alpha-hersengolven het algehele bewustzijn van zichzelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven de alfa-hersengolven verbeteren het algehele bewustzijn van jezelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven de alfa-hersengolven verbeteren het algehele bewustzijn van jezelf. Mensen met hogere dan gemiddelde hoeveelheden alfa-hersengolven

Uitgaande mensen, extraverte mensen – Over het algemeen, als je meer extravert bent en jezelf als extravert beschouwt, heb je meer alfa-hersengolven dan introverte mensen. De consensus lijkt te zijn dat als je veel alfa-activiteit hebt, je meer dan 3X waarschijnlijk een extravert bent. Het is volkomen logisch – introverte mensen voelen zich minder op hun gemak tijdens sociale interactie – terwijl sociaal zijn natuurlijk is voor extroverten. Mensen die mediteren – Als je meditatie beoefent, dan heb je zeker toegang tot de alfa-hersengolftoestand. Telkens wanneer je je ogen sluit om te mediteren, ervaar je een golf van alfa-hersengolfactiviteit. Als je je alfa-activiteit op natuurlijke wijze wilt verhogen, probeer dan meditatie. Als een kind – Als kind heb je de neiging om een ​​veel grotere activiteit in het alfa-bereik te ervaren. Naarmate je ouder wordt, je hersenen verschuiven van alpha naar een ander bereik (gewoonlijk het bètabereik). Het is belangrijk om te beseffen dat hoewel je nog geen kind bent, je nog steeds toegang hebt tot alfagolven. De meerderheid van de volwassen bevolking zou baat hebben bij het verhogen van hun alfa-hersengolven.

 – Zie meer op:http://www.brainwavesblog.com/alpha-brain-waves/#sthash.vk9yR7OM.dpuf

Alie Wouda Natuurpraktijk Aurora

Geef een reactie