Versterk je immuunsysteem in strijd tegen de Corona

In een van mijn studies van de afgelopen weken laat ik jullie ook zien dat Quercetine (een bioflavonoide, daar valt resveratrol ook onder, waar over verteld werd in het programma Jinek; minder schadelijke effecten) net zoals hydrochloroquine (een middel tegen malaria, waar nu veel over wordt geschreven en verteld) het niveau van sommige inflammatoire cytokines verlaagt.
Waardoor er minder schadelijke effecten optreden in het lichaam.

Er komt een ziektekiem het lichaam binnen en het lichaam valt meteen deze lichaam ‘s vreemde stof aan. Deze reacties geven ook schadelijke stoffen die ook weer ziekmakend zijn voor het lichaam en moeten zo snel mogelijk opgeruimd worden om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Met mooie woorden;
De effecten op nucleaire factor-kappa B kan de productie van interleukine-1βa, tumornecrosefactor-alfa, monocyt-chemoattractant-eiwit en macrofaag-inflammatoir eiwit verminderen.

Quercitine zit in appelen, uien, rode kool, rode druiven, frambozen, groene thee en knoflook.

Natuurpraktijk AURORA

Alie Wouda                                                                                               Natuurpraktijk Aurora

  • Vreedepeelweg 4
    5986 NW Beringe

Geef een reactie