Test Corona

Op mijn andere site hier meer over.

BELANGRIJK BIJ CORONAT-EST:

Hebt u een afspraak gemaakt, dan moet u hier even op letten!

U dient minimaal 2- 3 weken klachten vrij te zijn.
U betaalt vooraf met een tikkie die ik u via whatsapp stuur. Het is het handigst om uw afspraak te bevestigen via whatsapp naar nr. is 0641979844, met vermelding van naam en adres, dan kan ik u vervolgens een tikkie via whatsapp versturen. En kunt u het overmaken. Hebt u het overgemaakt, dan noteer ik de afspraak definitief.
Tip: kom minimaal 5 minuten van tevoren en niet eerder., om contact met anderen zoveel mogelijk te mijden.
U rijdt met de auto naar de vreedepeelweg 4 in Beringe via eigenweg achterom tot aan de praktijk. Vlaggen met Aurora erop markeren waar u achterom moet rijden en daar waar u , uw auto neer moet zetten en toetert dan even.
Ik kom vanuit mijn praktijk naar u toe, neem bloed af met beschermende kleding, mondkapje en handschoenen aan.
U kunt wegrijden en dan krijgt u via whatsapp de uitslag, of u wacht even 10 minuten ,dat is aan u.
Komt u met 2 man, dan 2 afspraken inplannen
Max 3 per auto

Geef een reactie