Last van stress, burn-out, faalangst?

Nieuw in de regio Cursus MASTER YOUR MIND

Heb je last van slaapproblemenchronische vermoeidheidburn-outangsten ME/CVSchronische pijn, onverklaarbare en verklaarbare klachten door voortdurende stress, dan kun je d.m.v. een training van 5 dagdelen daar verandering in aanbrengen.

De productie van stresshormonen komt op gang als je lichaam een noodsituatie signaleert, zodat je alert en snel op een dergelijke situatie kunt reageren. Soms maakt je lichaam deze stresshormonen ook aan door de manier hoe je in het leven staat. Bijvoorbeeld je bent een perfectionist, je voelt je regelmatig schuldig of je hebt een laag zelfbeeld.  Diverse organen en functies kunnen hierdoor verstoord of overbelast raken, waardoor fysieke, emotionele of mentale klachten kunnen ontstaan. Door een kortdurende training kan daar blijvend een verandering in aangebracht worden.

Elke dag worden er in het lichaam nieuwe cellen gemaakt, het is belangrijk dat de omgeving rondom de cellen gezond zijn, nl. in een ongezonde omgeving worden zieke cellen geproduceerd. In mijn praktijk zorg ik dat ziektekiemen uit het lichaam worden verwijderd, verzuring tegen gegaan, tekort aan supplementen aangevuld, de juiste voeding voorgeschreven en gifstoffen verwijderd en dit allemaal met natuurlijke middelen. Hiermee kun je ziekten voorkomen.

Ook in de reguliere geneeskunde bevestigt wetenschappelijk onderzoek dit. Maar soms vindt er geen genezing plaats omdat de mind-set of psyche een negatieve invloed heeft op je lichaam. In deze training leer je dit herkennen en te veranderen.

De kosten kunnen worden vergoed door de zorg verzekeraar. De cursus is ook via beeldbellen te volgen volgens zoom

Alie Wouda                                                                                               Natuurpraktijk Aurora

  • Vreedepeelweg 4
    5986 NW Beringe

Geef een reactie