De belangrijkste wapens tegen toekomstige pandemieën

Voeding & leefstijl voor gezondheid op lange termijn

Tijdens een pandemie is het belangrijk om maatregelen te nemen om jezelf op korte termijn te beschermen. Gezond eten, voedingstekorten aanvullen, voldoende beweging, voldoende tijd doorbrengen in de natuur, stress verminderen, … zijn allemaal dingen die bijdragen aan een betere afweer tegen het SARS-CoV-2 en alle andere virussen. Extra vitamine D, vitamine C, zink en andere natuurlijke antivirale of immuunmodulerende middelen kunnen ervoor zorgen dat je minder ernstig ziek wordt en minder kans op complicaties hebt. Het zijn echter geen wondermiddelen die de gevolgen van een jarenlange ongezonde leefstijl volledig kunnen tenietdoen. De enige manier om jezelf te wapenen tegen toekomstige pandemieën is je gezondheid optimaliseren of herstellen door een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon.

Alie Wouda   van Natuurpraktijk Aurora Vreedepeelweg 4
5986 NW Beringe

Geef een reactie